nuffnang ads

Sunday, 27 February 2011

just read what i merepek :P

assalamualaikum :) hahahaha ~ aku tak tahu nak tulis apa sebenarnye . so , kome layan jelah apa yang aku tulis nie . urm , baru tiga hari aku tinggalkan SARJANA . dah macam2 cerita aku dengar . hehehee . kebanyakkan pasal aku lah . hehehe . takabbur kan ? hahahaa ~ tak sangka diri ini dihargai . sob...sob...T________T . sedih nie . hurm , fadz menangis ! macam tak sangka dia menangis sebab aku ! terharu eden mendengarnyew ! anis ? aku tak tahu lah macam mana sebab sekarang dia ngah uruskan kem bdak form 1 . harap harap dia makan dan minum ! faizah ? aku tak tahu kenapa waktu kat faizah aku menangis . maybe sebab ade kenangan di sebalik itu aku mana lah rapat ngan faizah . tiba-tiba nangis tyme peluk dia . munsykil munsykil ! hurm , pape un aku tetap sayangkan kome . ayna  lak . huhu ~ waktu form 1 aku pernah rapat . bile form 2 nga 3 dah renggang . tapi bile dah form 4 , kita org jadi rapat balek . hehhe ~ buat jahat3 sama-sama ~ syok giler ah . huhu ~ aima ! my triangle ! jangan ah sedih . t kita bwat ah triangle lagi . jangan riso yew . aku akan join jgak . mne leh lpekn triangle aku nie !!! hehehe ~ afiqah . dah form 4 , aku jarang bersama dia . maybe sebab dia kelas lain kowt . pape un , hubungan aku ngan dia takkan putus kecuali mati !!! wahhh , merepek un dah panjang nie . hehehhe ~ inilah aku bila dah dapat menulis . so , sapew nak bagi hadiah bufday , bagilah buku . sure3 aku tulis macam2 dalam buku tuh . hehehe ~` sangat dihargai kan ?? hehehehe ~ djah ! yeahhh , sahabat sejak aku dalam perut lagi . hehehhee ~ sonok btui dpt kawan sblum kluar lihat dunia . hehehe ~ mcm apa jew . mereng for awhile . ding dong -,- back to normal please ~ hahahhahahaha . hurm , aku nak merepek sal apa lagi yew ? i am blur now . any idea ??? takpewlah , aku pun ade koje yang kena bwat . nnt mama mara lak . hehehe . chaow dlu yew :) bye bye ~ salam :)))






p/s : bila bkak no maxis , bnyak gile mcg masok . sian deme . tak balas un . mcm mne nak bls , krdt un xdew .

No comments: