nuffnang ads

Sunday, 13 March 2011

ding dong ^^

assalamualaikum , hehehe ~ hari ini fara banyak tidurlah . sebab semalam fara berjaga malam . jadi musang . hik3 . nasib baik bangun subuh . kalau tak , mesti kena marah nanti . hehehe ~

nyenyak kan ?
macam ni lah hari fara . he3

ouh ya , nak tahu sebab apa banyak tidur hari ini ? sebab semalam tengok wayang kat you tube sampai pukul tiga . lama kan ? hahaha . tengok cerita apa ?? fara tengok cerita AKU MASIH DARA . not bad ceita tu . okay lah . tersentuh lah jugak . huhu ~

ouh ya , hari jumaat ( 11 march 2011 ) fara ada tengok mega movie at TV3 . tajuknya TRAIL OF THE PANDA . menitis air mata fara tengok . nasib fara tengok sorang-sorang . kalau tak , malu fara . betapa sayangnya budak tu kat pancake ( panda ) . dah lah comel . waaaaaaaaaaaaa ! hehehehe , and fara baru tahu yang panda nie tak boleh hidup tanpa mak dia . something yang baru untuk fara . seronok bila dapat benda baru . lantaklah orang nak cakap fara ni lampi ke lembab ke , fara tak kisah . huhu ~

aceyyy , poyokan fara nie ? tulis kat wall macam ni , padahal buku pun tak sentuh lagi . hehehe ~

cik nonomey
esok hari tuk menyiapkan homework pulak .

alangkah indahnya kalau homework dah siap , boleh cuti puas-puas . hehe ~ bila buka sekolah , otak jadi jammed , hahaha ~ hari ini dah hari ahad . bila nak study nie ? ouh yaw , fara ingat abah pesan . kalau dapat straight A dalam SPM , abah nak bagi fara kereta ! wowww , seronok kan ? so , doakan fara dapat straight A dalam SPM nanti yaw :P kalau boleh fara nak kereta yang comel-comel macam myvi . wahh , cute nyee !


hehe , cute kan ? sesuai tak dengan fara yang mempunyai ketinggian 150cm dan berat 45+ kg ? hehehe , fara ni kecik je orangnya . nak sangat ! ouh yaw , i love pink ! colour pink lembut even fara tak adalah lembut sangat .hehe . tak tipu , pink memang dah sebati dengan hidup fara . PINK AND PURPLE ! bilik fara colour purple . and barang fara banyak colour pink . hadiah PMR pun colour pink ! fara memang fanatik pink , so kalau nak bagi present ke , bagilah colour pink yaw :) hehehe


hah , mesti korang pelik kan ? yelah , tiba-tiba fara letak gambar rabbit and cat ? sebenarnya , fara nak tanya . mana yang lagi senang nak jaga ? sebab fara nak bela seekor . hehe , tak boleh lah , cute sangat ! geram !! hehehe , ada ke patut orang suruh fara bela BADAK ? nak simpan dia kat mana ? kat rumah ? sure-sure tak dapat nya , hahaha ~ mama mesti takkan bagi .

ini semua after SPM . nak bela kucing lah . arnab payah sikit . nak letak dalam rumah pun susah . hehe , kena minta izin mama dan abah dulu . kalau dah dapat , hooreyyy ! hahaha . full time jadi ibu angkat kucing , hehehe . sebelum dapat tawaran U . hehee , berangan je lebih .


dah terliur ke ??? hahaha , fara baru makan tadi . yummy3 , sedap ! hahaha . boyfriend fara yang bagi . sayang dia <3 hahaha ~ boyfriend lah sangat . fara tipu jew :P adik fara yang bagi . seronok sangat . mana gigi fara tak sakit ? dua hari berturut-turut fara makan coklat , hehehe , terukkan ?

okaylah , fara nak tengok KEMBAR SIANG  kat youtube , nak join ? jom jom :) nanti fara blogging lagi . so , ini jelah aktiviti fara hari ni , tak ada yang menarik pun kan ? esok fara kena jaga adik . mama ada mesyuarat kat PPD , abah kerja , ==( siap-siaplah wahai adik-adikku , hahahaha ~ hurm , bye bye , salam :)))))


p/s : nak mesej dia ke tak nak ? malas nak tegur ==)





No comments: