nuffnang ads

Thursday, 24 March 2011

friday , saturday & sunday :)

assalamualaikum , hahaha ~ this week i went to going to SARJANA to meet with the generation of 9 !!! wooooooooowww , i am veryyy happy ! u know what ? i can't wait dah ,,, tak sabar3 nak jumpe kawan , terutamanya KAMI SUSEN <3 , betapa rindunya sya kat kome . arghhhh , cepatlah jumaat ! =)

kalau tak , mama tak bagi pergi . mama cakap " dah keluar nak pergi balik , ada kat situ nak keluar pulak ! " . hahaha , memang pelik pun , waaaaa , tak sabar nyeee ~ in my mind , sya just nak jumpe kawan jeee ~ taktahu lah esok sya fokus ke tak kat kelas . dah over excited nie !

hehe , esok dapat jumpe 'dia' ... haha , who is 'dia' ?? i pun dunno lah . haha , (bajet je nie) . but i am SINGLE  . tak ade masa untuk bercinta . tak jumpa masa , hahahhaha . alasan gila !! toink3 , hahaha .

okaylah , maghrib suda . eh3 , baru perasan yang sya selalu post tyme maghrib . ish3 , apa nak jadi lah nie ? out out . tomorrow !!! i can't wait to tomorrow !!!!!!! bye bye , salam =)

p/s : kami rancang pergi dengan budak IGOP !!! HEHE ~ budak SARJANA tak tahu . kedatangan ini secara sulit . hahhahahahahaha ~

No comments: