nuffnang ads

Friday, 18 March 2011

hyeppp ^^

assalamualaikum , hai korang . sebenarnya sya tak tahu nak kongsi apa dengan korang . sebab bagi sya , tak ada yang menarik for today . sya pun tak boleh nak tulis panjang-panjang sebab bateri laptop weak ! hahaha ~ myra ambil laptop abah , bukan nak ambil sekali dengan chargernye .

korang nak tahu tak ?! hari ini sya berjaya menyiapkan nota sejarah !!! seronok ! tapi bab 1 jelah . hehe , bab 2 , 3 , 4 tu entah bila boleh siap pun , sya tak tahu . hahaha ~ doakan sya boleh siapkan . hurm , ingat nak buat biology , tapi entahleee ~ tak faham apa-apa nie . so , terpaksa lah sya baca dulu . baru boleh jawab . sejarah pun sama . baru boleh buat bab 2 . hurm ,  bila lah nak bacanya ?

okaylah , nak bergayot dengan BFF . hehe ~ bukan dengan BF . tak ada pun . huhu . nyte .
bye bye , salam :)

p/s : sebelum tidur , sya menjiwangkan diri malam nie . hehee ~

2 comments:

Mr. M.E said...

biler na bergayot ngan ak lak?? haha (juz kiddin!!)

Cik syazana said...

nak brgayot nga ak , tepon rh . hhahaa .

kiddin anda dtrima :)