nuffnang ads

Thursday, 17 March 2011

sekolah dah nak buka ?!

assalamualaikum , hurm . tajuk pun macam bosan kan ? memang bosan . kenapa ? bagilah cuti lama sikit wahai MENTERI PELAJARAN yang baik hati . *pancing jah* hahahaha ~ hurm , homework tak siap lagi . karang cikgu tanya macam mana ??? risau nie ! *pelajar cemerlang kononnya* hahaha ~

senarai homework :-

1 NOTA - CHEMISTRY , BIOLOGY , PRINSIP AKAUN , SEJARAH , AGAMA , PHYSICS
2 CHEMISRY - KERTAS WAJA 
3 SEJARAH - BUAT SOALAN DAN JAWAPAN SENDIRI 
4 BAHASA - KOMSAS ( ISRAK )
5 ADD MATH - TEXTBOOK
6 BAHASA - RUMUSAN DAN PEMAHAMAN , KARANGAN 

saja besarkan . yang bergaris tu maknanya dah siap . yang lain masih terkapai-kapai lagi . hehee . entah bila boleh siap pun sya tak tahu lah , teruk kan ? jangan tiru saya . hahaha

*************************************************************************

hari ini lepak dengan khusri dan bariah dekat rumah sya . kesian khusri . naik basikal je , sorry yaw friend . hehee , nak jemput tapi minyak motor sya pun habis , hehe ~ bukan dating yaw :) hanya perjumpaan secara tidak langsung jah , haha . hurm , sembang-sembang kosong , buka buku akaun sekejap . tak sampai 20 minit , tutup dah , hehee .

" dahlah , tutup jelah buku , jom jalan-jalan =) " cadangku .

" hurm , okay . jom " balas khusri .

hahaa , tak jalan-jalan pun . stay dekat rumah sya lagi . gosip-gosip . hehe ~ bukan selalu . bariah tak habis-habis ajak sya pergi kedai topup .

" macam mana nak pergi sayang oiii ? minyak tarak ! " bilangku .

" alahhh , jom lah . " balas bariah .

" okay , tapi khus ? takkan nak tinggal kat rumah aku nie ?? "

" alah tinggal jelah . ( hahaha) " bilang bariah .

" sedap hati kau aje tinggal dia ! " balasku .

tercengang-cengang bariah , haha . alih-alih tak pergi pun . motor tidak dapat hidup ! masalahnya motor nie ! hehee ~ tak apa-apa , sya memang malas nak berjalan pun . tu yang suruh orang datang , tapi khus . dia yang nak datang , so takkan nak halau kut ? haha , sya ni terima tetamu jah . pintu sentiasa buka . 

bergayut dengan aima tadi . sembang pasal kawan-kawan di SARJANA . hurm , memang tak sangka . haha , pandai ye korang simpan rahsia dari sya ? hahaha , akhirnya sya tahu jugak . so , jangan hairanlah kalau sya tahu cerita pasal korang , sebab sya memang banyak spy , be careful yaw =)

okaylah , sya mengantuk sangat ! semalam dah berjaga sampai pukul 4 . buat satu soalan add math pun boleh tertidur . terukkan ? waktu mengira boleh tidur . hehehe ~ siapa kenal sya , dia tahulah habit sya , hahaha .
SYA KUAT TIDUR !!! hehe , kat mana-mana boleh tertidur . hehehe .

nyte nyte , 
bye , salam ==)


p/s : mataku sudah jadi seperti mata PANDA ! huhu ~

2 comments:

chocolate lover said...

amboihhhh hangggg...
slumber j.. dah tulih nme aq pnuh2...
ap slh nye tnggey kan j si khus uh.. haha...
aq nak gi kdai top up un mnusia2 yg stie m8 ngan aq x hbis2 anto m8.. sian plak x bls... haha

Cik syazana said...

hahhaaha , biaq pi lah . hahhaha ~
bukn slalu ang femes . hahahha ~

siannyeee ~ hahaha