nuffnang ads

Wednesday, 9 March 2011

sxtnta :(

assalamualaikum , mesti pelik kan tengok title saya ? hahaha :) maksudnya : saya tak tahu nak tulis apa :P hehehe , tu lah maksud yang sebenarnya , okay , memang saya tak tahu nak tulis apa . memang blur habis . tapi kan blur-blur pun , mesti post panjang ? why it happen ya ? hurm , okay , who want be my teacher to teach me about grammar ?? who can ?? i hope someone can help me to improve my grammar except teachers at school .

are u think i must take a tuition ? do i spell " tuition " right ? hurm , my vocabulary ? fuh , jangan ditanya . memang sikitlah . insyaALLAH , pada suatu hari , i would be a good speaker in english . amin :) cabaran buat diriku . oh ya , essay not finish yet . hehehe . la tai'as !!! mean , don't give up . i'll writing  in english , bahasa and arabic . so , if u don't understand the words in arabic , u can tell me . insyaALLAH i'll help u :) i don't know how my arabic languages can get A in PMR . something impossible . u know that ? hahaha , that means i am arabic girl . hahaha ~ so funny maaaa ..

.وآمل أن تكونوا مثل بلدي بلوق
paham tak ? hahaha ~ maksudnya : saya harap anda suka dengan blog saya . hahaha ~ kalau tak faham , bukak je google . okay , tiba-tiba rasa nak tulis dalam bahasa arab . tak faham nasiblah ya . hahahhaa ~ tak adalah , saya ni baik hati taw :) kih kih kih .


افتقد حقا أصدقائي. أنا حريصة انتظارهم العودة
أنا أحب وتفوت عليها جدا
لماذا لي واجباتي المدرسية الكثير
hahaha , malaslah nak explain . apa kata korang try cari sendiri ? siapa yang berjaya , beritahu saya taw . hehehe ~ okelah , essay tak siap-siap lagi daripada hari tuh . bye bye , salam :))))




p/s : idea oh idea , come to me ! please !!! arghhhh

No comments: