nuffnang ads

Sunday, 13 March 2011

name tag !

assalamualaikum , huh ! tag name at SMK AHMAD BOESTAMAM !! tak sukaaaa ! bukan apa , just pelik je . even tu pun nama i . arghhhh , memang pelik lah . sepanjang i hidup kat dunia nie , tak ada sesiapa pun yang pernah panggil nama i '' SYAZANA " !!! bagi i , SYAZANA tu lemah lembut , sopan . tapi i ? hahaha , mana lah sopan sangat . macam ni ceritanya .

hari khamis , 10 march 2011 , i tengah siapkan homework yang tak siap lagi . hehe , tiba ada seorang abang form 5 datang kelas ..

abg form 5 : assalamualaikum , nak jumpa syazana .

syazana ? dalam hati i , siapa lagi nama syazana dalam kelas tu . maybe abang ni saja je kot nak panggil i SYAZANA . i pun pergilah kat abang tu . pergi pergi , abang tu bagi tag nama , and then ..............


i tengok je nama tu . pelik ! balik balik sekolah , i terus cerita kat mama . tahu apa mama cakap ??

mama : nama kakak jugak .
cik fara : memanglah , tapi peliklah ,
mama : lama-lama tak peliklah ,
cik fara : hurm , okay .

lama untuk menerima hakikat . hahaha ~ hurm , syazana pun syazana lah . dua tahun ja . hehehe . dekat SARJANA , name tag i - NURFARAH . dekat SMK AHMAD BOESTAMAM , pakai nama SYAZANA . hahaha , dua-dua pernah guna , hahaha , kenangan :)))


cuba bayangkan ? FARA BRUTAL YANG COMEL pakai nama nie ? hehehehe . nampak feminin kan ? nak buat macam mana lagi ? redha jelah :( okeylah , nama i memang sedap . tak dapat dinafikan , hehe ~ yelah , mama i yang kasi . nama korang pun apa kurangnya , huhu ~

bye bye , salam :)))

p/s : mesej dengan member SARJANA , seronok dapat lepas rindu :)

2 comments:

Mr. M.E said...

haha... pkai due2.... satu jahit atas, satu jahit bawah.... ok x ??

Cik farah said...

hahaha , bwat segan aku je .