nuffnang ads

Saturday, 5 March 2011

today is ..................... !

assalamualaikum , hyep :) pe cer kome hari nie ? hari ini ? not bad , still cool . hahaha ~ hurm , bangun awal kowt . hehehe ~ *pancing jewp . hahaa ~* breakfast pukul 11 pagi . betapa awalnya aku breakfast ! hahaha . betapa beruntungnya sesiapa yang bermenantukan aku ! kah kah kah . bangun tidur terus mandi , lepas mandi siap siap , lawa lawa , pergi kedai mamak . hehe ~ breakfastlah aku dengan sekeping roti kosong dengan air horlick ais ! huh , sempoi jewp . so sesiapa yang dapat isteri macam aku ni beruntung taw , makan jimat aje . hahahhaa ~ tak sampai rm5 pun . tapi kalau makan tengahari , kena balek masak . kalau tak bankrup 'suami' aku nanti . hehee ~ aku seorang yang kuat makan ! badan kecik tapi tembam ! huh , dislike tembam ! tapi nasib baiklah comel . hahahha ~ perasan kan aku nie ? biasa lah ni , kalau bukan poyo , bukan CIK NONOMEY .

yeah , sebut pasal nama aku nie . CIK NONOMEY ? weird kew ? takde lah sangat . huhu ~ cute name right ? hahahah ~ hurm , omework tak siap lagi . tapi still boleh mengadap blog dengan facebo0k . apa nak jadi ngan aku ni yew ? hehee ~ jadi anak , isteri dan menantu yang baik dan solehah ! hahahahah ~ bajet gile aku nie , doyaiiiii ! ouh yew , kenapa orang susah nak percaya aku ni seorang yang single ? aku memang single ! dan aku tak pernah serius dalam perhubungan yang dinamakan couple ! hurm , tak pernah faham pun sebenarnye . hahaha ~ couple 2 kali ,,, hahaha , tak memberi makna apa apa un kat aku . tak lekat pun kat hati aku nie . mungkin sebab aku belum matured lagi kowt . tapi  kenapa budak darjah enam boleh couple ? so , bila clash , mak aiiii sedih nye .. melalak lalak macam orang hilang anak jewp . pelik pelik . maybe belum masa tuk aku kowt . so , i wait the tyme !

okelah , aku ade something yang menarik nak post agy lepas nie . baca taw !!! bye bye , salam :)





p/s : ouh , laparnye !!!

No comments: