nuffnang ads

Wednesday, 23 March 2011

toink toink =)

assalamualaikum , olla ~ hahaa , sorry tak post new story , hehehe . tak ada masa , serius ! hahaa , omework bertimbun-timbun , tu yang nak tak sempat nak buka blog dengan facebook nie . i am buzy now ! too buzy =(  i am tired , very tired ! kepale nie rase berat jee ~ nak buka mata pun rasa malas . ish3 , apo nok jadi nga kawe nie ??? pulak tu , asyik ngantuk dalam kelas . esh , senang cerita memang penatlah . bila dah tidur , rase nak tidur lama , but fikir omework tak siap lagi ! adohhh , HATE HOMEWORK ! HEHEHE ~ it's not bad right ? haha , memang bad pun .

" sya , cikgu kasi omework sebab nak bagi kita mahir ! "

but , i still hate homework , hahaha . sorry , sya tak tidur petang lagi . ni yang ayat merapu-rapu je . haha .. hari ini result spm keluar ! fuhh , cuaknyeee . macam mana lah result sya nanti ? ok or KO ?? 


yeahh , never give up to achieve 10A+ in SPM . gud lux sya !
haha .. tahun 2011/2012 memang banyak pengorbanan ! yeah , terlalu banyak . tu yang tak sempat nak on9 . huh ! SIFAT MALAS BUKAN SIFAT ORANG ISLAM ! so , i'll change my attitude yang lazy nie kepada yang rajin !!! amin ~ doakan untuk sya jugak yew . 10 A+ !!!! memang nampak macam bercita-cita tinggi . tapi itulah , yang perlu ditargetkan supaya sya ADA KESEDARAN NAK BELAJAR !!! hehehe ~ I DON'T WANT TO MARRY AT A YOUNG AGE ! sya masih muda dan masih mahu menikmati hidup ini sebelum bergelar ISTERI !!! huh , jadi isteri ini , lagi 9 tahun .. relaxx33 , so sesiapa yang rancang nak kahwin awal , just forget . perjalanan masih panjang .. banyak bende lagi nak buat .. bkn senang jadi isteri orang , very difficult ! hummm , merepek sudah .

okaylah , maghrib sudah . bye bye , salam ~

No comments: