nuffnang ads

Saturday, 2 April 2011

assalamualaikum , hihi ~ korang , sekarang ni kan aku nie busy semacam lah . tak ade masa sangat . padahal takde buat apa pun . entah , terase macam busy gileeee ~ sampai nak pergi SARJANA pun takde masa .. aishh , busy mengalahkan orang yang dah bekerja je . nak keluar dating pun tak boleh . yelah , busy . sorry ya awak .. ngeeee ~


" kau memang .. busy je ! "

huh , ayat menusuk kalbu . kih3 .. kau ni macam perli aku je . hehehe . takpe , nanti aku akan try cari masa tuk kau . ngeeee ~  aku belum start tusyen lagi . kalau dah start nanti , bertambah busy lah aku . 

" weyh , nanti kita keluar :) "

hahaha , kenapa dengan aku nie ? gatal gile . kah3 ... taknak aku dating . tak berani . hehehe ~ kalau ramai-ramai , aku confirm . hehehe ~ macam apa je aku nie .

korang korang , hari ni HARI SUKAN SARJANA .. rumah apa lah menang ye ? mintak-mintak rumah MERAH ...GO GO GO RUMAH MERAH :)

okaylah , nak mandi dulu . dah bau masyam . hehee ~ bye bye , salam :)

p/s : first day , sakittttt :(

2 comments:

Mr. M.E said...

erm... nak tau ranking??

1 = BIRU!!
2 = Merah!! (rsenye...)
3 = HijAU!!
4 = KuniNG!! (jgn gelak... rmh sukan ak tuh...)

Cik syazana said...

haahhaa . tahniah lah rumah merah ...

kesian kuning .. kau tahu tak sebab apa kuning kalah ???


sebab aku takde lah , hehehe ~