nuffnang ads

Wednesday, 6 April 2011

assalamualaikum :)

haiiii , aku dah bagi salam .. hehe . so , perlu ulang lagi ke ? takpe , aku ulangkan lagi . ASSALAMUALAIKUM <3 . hehee . macam apa je aku nie .. haha . sorry lah , today aku tak berapa betul . hehe . bukan gila , tapi kurang waras je . HAHA .

TO SYAHRYZAL , kalau kau baca blog aku nie . harap kau boleh maafkan aku . sorry pasal kat kelas tadi . jangan tanya kenapa aku dan lain-lain buat macam tu . tutup cerita . janganlah marah-marah . smilee ? hehe . okay , aku sambung cerita pasal today . hehe .

hehe , korang ! aku ni sakit gigi . bile makan , memang terseksa lah . sedih sedih . korang bayangkan , tadi aku makan nasi lemak AYAM . fuhhh , mantap ! sakitnye tak terkata ... rase nak menangis je .waaaaaa , mama abah ! sakit !!! ngeh3 . tetibe nak bermanja . HEHE .

aku ni pun satu , dah tahu sakit gigi .. makan lagi coklat . ish ish ish . haha . tak boleh lah , mesti nak makan jugak . lagipun orang dah offer .. takkan nak tolak kot ? terima aje lah . hee . tengs izzat , sebab bagi coklat . hehee ~

******************************************************************************************************************************

sad story for me . korang tahu apa tak ? teka teka !!! hehe . tak payah lah , aku taknak menyusahkan korang   nak meneka-neka pasal berita sedih aku nie . korang , aku tak masuk dalam gambar kelas . sedih sedih . takpe , next year aku suruh orang lain tangkap gambar aku je . HEHE . macam ade orang nak tangkap kan je . tapi mintak-mintak lah ade . HAHAHA

OKAY , next story =) you know what ? i felt missing someone . hakhakhak . but who ? it will be my secret . only me :P HAHAHA . aku kan rase nak ................ti...dur.... hehe ... kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah ... HAHAHA , lawak gile . tak tipu ... aih , tetibe je kan aku nie . HAHA . sebenarnya aku baru habis tengok cerita 2 HATI 1 JIWA . kelakar gile yang last sekali . tak tipu . kahkahkah . tak larat aku nak gelak .

ouh ya , hari ni aku kan mengantuk gileee . haha . asyik rasa nak tidur je . zZZZzzzZzzzzzzzzZZ ... hehe . teruk kan ? alohaiiii , anak dara siapa lah nie . kihkihkih . tadi main kuiz sejarah . BOYS VS GIRLS . aceceyyy , girls mule-mule semua mengantuk . tak bersemangat gile nak main .. asyik kena potong markah je . yang boys lak dah bangga-bangga . yelah , dah nak menang katakan . mesti lah ade rase takabbur . hehe

sori boys , girls tak boleh kalah sejarah dengan korang . jatuh lah ' kerajinan ' kami yang girls nie . HAHA . bajet je .. kahkahkah . sorry ya boys . kekalahan menyelebihi korang .. HAHA . adoiii , my nickname memang tersebar ! aduhhhh >_*

yelah , NONOMEY . yuhuuuu ! ingatkan budak 4 sains 1 je tahu . rupa-rupa sampai kelas 4 LK . aduhh , seganlah aku . HEHE . bajet je aku nie . yang aliff sibuk nak tahu kenapa aku balek seha ? suka hati aku lah . hehe .. sorry la aliff , aku taktahu nak tegur kau macam mana . ngeee ~ dah dah lah tegur aku . aku malas nak layan . HAHA , bajet lagi .

*****************************************************************************************************************************

okay , next story . disebabkan aku tak datang sekolah semalam , aku tak belajar pun add math chapter 5 yang mule-mule . terkial-kial aku buat latihan . aduhhh , ni ada lagi . nasib baik belum masuk yang log log tuh . kalau tak , mampuslah aku ! ~

korang , sampai sini jelah . aku pun dah lama duduk ngadap blog dan facebook nie . ouh ya , sesiapa sudi topupkan aku ? hehe . tolong lah , kredit aku rm 0.00 .. HAHA . bagus tak ?! ngeee ~ tak payah topup pun takpe . lagipun aku nak mesej sape pun . hehe .

bye bye , salam :)))

nurfarah syazana a.k.a nonomey




p/s : tengah pikir nak join gi mcd hari ahad ni ke tak ?? hurmm ....

No comments: