nuffnang ads

Tuesday, 26 April 2011

=='

assalamualaikum ,

haiiii , korang . aku mintak maaf sangat-sangat sebab dah two days tak post . hrmm , busy lah . takde lah busy sangat , cuma masa untuk taip macam singkat sangat .. hehe , sorry yee !!


aku bukan sengaja tak post . memang takde masa . lagipun exam nak dekat ! ni lah exam aku yang first untuk tahun 2011 . hehehe .. bagus tak ? sebab tu , aku tengah cuakkk gileee nie ! hehehehe .. korang , aku tak pergi sekolah hari ini . sebab kan ? hmm , tak larat lah ! dari semalam ! berdenyut-denyut je gigi aku nie . rasa nak menangis je . tapi macam budak-budak lah pulak .

tapi memamg budak-budak pun . umur 16 tahun still sakit gigi . hehehe , mana tak sakitnye . cadbury , vochelle , snickers , mars and bla bla semua aku sumbat dalam perut . hehehe . itu lah padahnye kalau makan coklat banyak-banyak ... semalam pergi billion , teman mama beli barang dapur ! hehee , aku ni kan tengah sakit gigi . so , mana boleh makan coklat .. tapiii aku beli jugak ! hehehe . buad stok ! nanti dah cabut gigi nieee , nak makan ! wahaiii gigi , cepatlah okay ! aku nak cabut kau nieee ! HAHAHAHAHAHA


adohhh , nak makan memang seksa ! huahuahua , sedih gileee ! ikutkan aku dah nak pergi sekolah dah , tapi bangun pagi tadi ... aku tengok cermin ! WHATTTT ?! BENGKAK !!! grrrr , kenapa jadi macam nie pulak ?! sabor jelahhhh ~ then , terpaksa lah aku menelefon seha pago-pagi buta semata-mata nak cakap aku tak datang sekolah .. huhu .. yelahhh , rasa macam bola je muke aku nieee ! mama , sakitttt :(


naseb lah aku tak pergi sekolah hari nie . sebab bukan nye aku focus pun nanti . melayan sakit gigi ni je ... ishhh , exam dah dekat tapi boleh lak sakit gigi ! nasib baik jugak sebab bukan time exam ! kalau time exam , aku menangis gile-gile lah nanti !!!! huhuhu ~


seronok seronok ! minggu nie semua budak asrama balik ! suke suke <3 tak sabor nak tunggu korang balik ! gile excited nieee ! to kami susen , aishhhh rindu tak terkata nieee ! to dia , aku pun tak sabar nak tunggu kamu balek ... hehehe ... wahhhh , tak tahu nak cakap mana ! semalam fiqa dengan anis call aku ! suke gile ! macam-macam story ! alahaiiii , rindunya nak bergosip . hehehe :P


coretan ini khas untuk kami susen .. just for u all , kami susen <3 i never forget u .. i love u all so much ! grrr , rasa nak menangis lah pulak ... jauhnye kita sekarang kan ? sedih cakap pasal kami susen . naseb lah time bergayut dengan tinie , aku tak menangis . sabor je lahhh ..


mana kau ? kenapa kau meyepikan diri ? kenapa ? semua orang rindu kau ! semua orang nak tahu khabar kau , atau mungkin kau dah lupa kita orang ? hmm , terserah lah .. walau apa-apa pun , kita orang sayang kau sebab kau sahabat , teman , rakan kami :)


grrr , tahu ni apa ? ni UDANG LIPAN !!! huahuahua ... aku makan kottt . mule-mule aku tak tahu pun sebab mama masak goreng .. ingatkan telur .. sumbat jelah ... tapi bile mama cakap ni udang lipan ?! aku rasa nak muntah balekkk jeee ! sebab geli dengar perkataan lipan ! eyeksss , sabor je lah . memang ada rupa lipan pun . whohahahahaha , aku makan ! geli gileee ! tapi geli-geli pun , aku makan jugak , hehehe . tambah  jugak ! aku ni peminat setia udang . so , terpaksa lah aku lupakan perkataan "lipan" ... HAHAHAHAHA


okay lah . aku miss kami susen and dia :) rindu gileee ! tak sabor nak tunggu korang balek . hehehe ! byebye , salam ... sayang kamu <3


farahsyazana




p/s : nak mandi dan makan ! hehehhee

No comments: