nuffnang ads

Monday, 18 April 2011

hari iniiii ?? hurm ,,, let me story ...

assalamualaikum ,

hehehe , hari ini kan aku kan bagi resipi kat orang .. wahahaha , macam sengal je . aku mana reti buat tapi aku ingat lah jugak resipi .. hehehe , bajet gile ... aku lah chef yang termasyhur di MALAYSIA . whahahaha :)

aishhh , aku niehh ! ade jeee keje nakal nyeee ! taktahu lah kenapa , bile bergayut dengan aima , mesti rasa nak kaco orang ... HAHAHHAA ...

SERONOK GILE GILE kaco orang nieh . macam-macam ragam ... tak larat nak gelak .. macam apa je ... sengal pun adeee .. esok cuti lagii , seronok tahap babun ! kih3 ... ceyhhh , mula-mula ade orang nak berkenalan .. aishh , bangga kot .. yelah , budak integrasi gopeng kottt ! HAHAHAHA , sape tak bangga ? hehe ..

konon je cakap , " aku malaslah nak mule dulu ! " hehehe , tapi lepas tuh ,, adoiii , kantoi lak .. whohahahhaa , udin nye pasal lah . HEHEHE ,.. malu aku ngan aima je ... bajet je nieehh .. ( takde malu mana pun ) hehee

hurm , aima suruh aku pujuk "abang" aku supaya stay kat sarjana . macam mana nak pujuk orang ? tak reti lah , hehehe ~ abang abang , janganlah pindah  kalau abang sayang adek .. heheheh .. macam ayat pakwe makwe je .. taknak lah aku . HAHAHA ..

tadi aima ajak buat kerje gile ... aku masih memikirkan .. hurm , NAK BUATLAH . hehehe ... tapi siapalah yang jadi mangsa aku ngan aima nieh ??? get ready yewww .. boys only .. HAHAHAHAA .. sebab kalau buat dengan girls , no feeling maaaaaaaaaaa . HAHAHA ...

k lah , i need to rest . kalau tak , esok kepale nieeee ... gelong semacam je ... hehehe .. tidur dulu taw ? taw ? esok dalila nak datang tapi kesian pulak kat syasya ... hurm , macam mana erk ??? takpe , esok nye citer . whoahahahahaha .. nyte ... byebye , salam :)

p/s : nyte boy <3

No comments: