nuffnang ads

Friday, 29 April 2011

sejuk *_^

assalamualaikum ,

grrr , sejuk gila ! lebat pulak tuh .. heyy , sabor jelah .. ish , farah nie ! hujan ni rahmat lah !!! adoyyyy ! hurm . pj tak ada lah sebab hujan . tapi masuk lab chemistry awal .. ngeeee ! mengantuklahhhhh *_*


memang mata dah berair-air tahan ngantuk . syasya memang dah jatukan air pun . hehehe . ayat tah hape-hape la aku nie . hahahahha . dalila kena kacau dengan izzat & zul . deme memang ! jealous tengok orang tidur . hehehehhe ~


otak aku dah memang set nak tidur dah ! dah memang tak boleh tahan ... kan orang cakap , kalau mengantuk , tidur je ubat nyeee . hehehe .. pepandai aku aje ... HAHAHAHAHA . anak dara siapa lah aku nieee ?? hehehe .. mama abah , mengaku taw ! hehehe ... tahan , tahan dan kringggggggggggggggggg !! wahhh , rehat !!! lega rasannyaaa ... HAHAHA ... 

adoyyy , nak ke kantin mana ada jalan teduh !! ishhh , sudahlah perut lapar ... ngeee , apa lagi ?! redah jelah .. apa boleh buat ? perut dah lapar .. huh , memang segar terus mata aku !!! jeng jeng !!! 0_0 ... HAHAHAHA ... ish , macam mana lah aku boleh cakap nak jadi doktor yang merawat orang yang ada masalah mental ??? macam sengal pun ada . kang aku pulak terikut-ikut pesakit mental aku ! HAHAHAHAHAHAHA , mintak-mintaklah tak ... hehe ....


grrr , sejuk gilee .. atenye tadi mandi hujan ! fuhh , memang lari pecutlah tadi . HAHAHAHA . naseb baik pakai baju pj . kalau pakai baju sekolah , huwaaaa ! haru gile !!! kah33 . sopan je jalan . tak lari kot ... yelah .. segan aku nak pecut pakai baju kurung sekolah tuh . ishhh , malu kaum je . HAHAHHAA .


hurm , kenapa kat hati aku nie , aku rasa ada orang cakap aku sombong .... ngeee , aku tak sombong ! cuma aku ni penyegan sikit .. hehhehee ... ( bejet je nie ) mean , aku tak tahu nak mulakan persahabatan ... hehehe .
so sorry , i am not arrogant ..!!! saya peramah !!! kahkahkah ... macam lawaklah pulak ...

SAYA TAK SOMBONG , OKAY !!!

okay , next story ! hehehe . aku nak cuti !!! kenapa ada kelas ???! sudah lah esok ade fiesta kokurikulum ! ahad kelas fizik . ishh , kalau tak pergi , memang rugi lah .. sir khalid dah cakap awal-awal . hmm , so i pergi !!! rajinkan dirimu ye farah syazana :O isnin ada kelas akaun ! whatttt ? akaun akaun lah lemah bagi aku . ishhh , apa yang susah beno aku nak paham nya ?? ish , sabor jelahhh ....

okaylah . nak makan . lapar ! hehehehe . lagipun mama dah nak sampai . kang tak pasal-pasal kena bebel ... hehehe .. byebye , salam :)


p/s : gigi tak okay lagi . tapi aku dah belasah crunchie sorang-sorang ! HAHAHAHA

2 comments:

Anonymous said...

fuyo0..nme aq ade...haha

Cik syazana a.k.a nonomey said...

bngga gile nama ade ... mnde nta , hahahha