nuffnang ads

Friday, 8 April 2011

yayayaya :P

assalamualaikum , hehe . tajuk di atas takde kena mengena dengan post hari ni . HAHA . okay , semalam lepas post blog , aku terus tidur . gile awal lah . pukul 9.50 pm ... awal kan ? tapi nak bangun , fuhhhh malas gileee . HAHA . mama kejut awal sebab mama ingat aku tak iron baju lagi . ala , mama sudah kacau tidur saya . sebelum pukul 6 , aku dah bangun . memang lah malas plus liat . HEHE . yelah , selalu bangun pukul 6.15 am . HEHE .

to EKHRAM , kite fight ye . siapa kalah , kau kata belanja makan kan ? andai kata aku menang , kau kena datang manjung and belanja aku . kalau aku kalah , aku belanja kau tapi kat manjung je . HEHE . harap maklum :)

ish , mana nak cari beg tali panjang nie ? kalau ada , takde yang berkenan lah pulak . aishhh , penatlah cari . takpe , malam nie keluar dengan mama . nak cari beg tuh . harap-harap jumpe . hehe . amin =)

ahad nie pergi MCD . nak pergi . HEHE . almaklum lah , rasa macam dah lama tak makan . ngeee ~ jom jom , tapi pakai duit korang sendiri lah . HAHA . okay ? hurm , homework banyak gileee . rasa malas nak buat . tapi kena buat jugak kan ? hurm , malasnye .

ish aliff kecik nie . aku kerat-kerat kau jugak nanti . HAHA . menggedik pulak . HAHA . rajin bebeno kau nie . tegur aku sentiasa . ish ish , aku yang malas nak layan . alohaiiiii , whatever lah aliff . HEHE .

HAHA , okaylah . nak buat homework . before tu , nak solat asar . hehe . TO MR EKHRAM , SILA AJAR SAYA CHEMISTRY , HEHE ~ byebye , salam :)


p/s : sakit kaki sebab pj tadi . wawawawawa =(

No comments: