nuffnang ads

Friday, 27 May 2011

20 , 21 , 22 , 23 , 24 haribulan !

assalamualaikum ,

haii , tarikh tarikh ini bermakna gile kat aku .. terlalu sangat , sebab ada kenangan dan birthday orang tersayang time ni ...

20 MAC .


Birthday abah . abah , akak alwez ingat tarikh keramat ini :")

Birthday faiqah ... heyy , aku tak pernah lupa birthday kau . heee ~

21  APRIL / FEBRUARY .


Aku mula bergataiii . HAHHAHA . paham-paham sendirilah :P

and birthday ehem .. *sakit tekak pulak* HAHAHAA ...

22 JUNE !! <3


Birthday aku lah . HAHAHAHA . sure-sure lah bermakna . hehe :)

23 APRIL / JANUARY .


Tarikh special buat aku . ngeeee ~ godiks nye aku nih .. hehe .

23 january --> first time dapat outing dengan KAMI KUACI <3

24 APRIL / MAY


24 april --> Birthday mama sayang !!! hehehe ..

24 may --> and arwah aizat meninggal dunia :"(

***************************************************************

sebenarnya banyak lagi tarikh yang penting . tapi , 20 - 24 hari bulan nie yang selalunya ada kenangan baru . peristiwa baru . peristiwa penting . dan semua ini secara kebetulan je .

12 februari --> birthday afiqah kadri dan ustaz shuah <3


19 februari --> birthday fadzlina ..


2 mac --> birthday faizah dan sara . 


5 mac --> birthday adek angkat aku , anis syafikah :)


20 mac --> birthday faiqah .


24 may --> birthday aima :)


26 june --> birthday anis !!!


10 julai --> birthday tinie .


senang cerita , banyak lagi :) aku ingat je . aku sentiasa ingat ! dun worry eh . memang kadang-kadang aku amnesia kejap , tapi believe me . i always remember ur birthday girls <3

okaylah , time to sleep deh ...

KAMI SUSEN , AKU RINDU KORANG :"(




farahsyazana .

6 comments:

nor dalila sa'adah said...

birthday aku ??cam nie lahhh ..ermm
:(

farah syazana said...

aku ingatla syg <3

nor dalila sa'adah said...

hehehehe ..bila ?bila ?

farah syazana said...

12 may 1995 :)

nor dalila sa'adah said...

gud ,gud ..hahahhaha

farah syazana said...

i mmg gud pun :)