nuffnang ads

Saturday, 21 May 2011

6 things about me .

assalamualaikum ,

aucahqqq , hehe . topik ni orang dah biasa tulis , tapi orang selalu 10 THINGS ABOUT ME . hehee .. aku nak bagi tahu enam aje . sebab malas nak taip panjang panjang . hehe .

1 . nama aku nurfarah syazana binti mohamad sobri .
amacam ? sedap kan nama aku ? hehe .

2 . aku lahir pada 22 jun 1995 .
mean , aku baru 16 lah . hehe . muda lagi . 

3 . aku kecik .. tinggi aku 148 je . ngee , kecik tak untuk umur aku ? hehe .
berat cuma 48 kg . grr , geram betul !
mama tak bagi aku susu banyak , hehe .. alasan ! hihi

4. aku kuat makan , tidur , online =) tu yang berat tuh . hehe ..

5. anak ketiga daripada 6 beradik .
sulung perempuan . wehehehe <3

6. aku tak suke binatang lembik macam cicak ! 
grr , geli nak mampus ! 

yeah , ini aje .. wehehe . nak tahu lagi ? kena lah follow belog dengan facebook aku , hehe .. ayat nak memancing .. kahkahkah ... kbaii , salam <3

No comments: