nuffnang ads

Thursday, 19 May 2011

aku cuba terima ....

assalamualaikum ,

ye , aku kena terima takdir ini . mungkin ini balasan untuk aku . YA ALLAH , BANTULAH HAMBA MU INI . AKU TAK KUAT YA RABBI ... hmm .... korang , aku rasa malu . malu gile dengan cikgu tu . sangat sangat . memang insaf aku bila dia cakap macam tuh . she not muslim , but ...........................


kan aku ada cakap , aku tak ready apa apa pun untuk exam kali ni . so , kat hati ni terdetiklah kata , " nak bincang jawapan lah nanti .. " hehe , tapi apakan daya ... aku terkesima , insaf , terkejut , terkelu lidah , ternganga , tersengih , malu , senang cerita macam macam yang aku rasa time tuh .

"jangan cuba meniru . memang saya tak nampak , tapi tuhan nampak ."

perrghhhhh . memang terBATAL niat aku nak meniru @ bincang ...

insaf kut . so , aku dengan rela hati ...akan menerima result aku kali ini . memang terlalu teruk . dan orang yang gagal takkan gagal selamanya . betul kan ? 


exam kali ni memang buat aku tersangatlah tensyen !!!


maaf , hari ini aku rasa macam takde mood . aku pun taktahu kenapa . bila mood takde , aku rasa nak tampo tampo je aku ni . tetibe je takde mood .  grrr , sorry ... saya tipu awak tadi . saya taknak tipu , tapi .............. saya takde mood . sorry taw :) oleh sebab aku takde mood , nak out dulu . so , sampai sini je entri tuk hari ini . kbaiiii , salam :)


p/s : tak sabar nak jemaah kat surau . dah lama tak jemaah :(

No comments: