nuffnang ads

Tuesday, 17 May 2011

buah hati saya , pujaan hati , bla bla :):):)

assalamualaikum ,

HAHAHA , mesti korang excited kan nak tahu ? wahahaha . winkwinkwink ... yelah , aku pun excited jugak nak share dengan korang . hehe ...

*


*


*


*


*


HAH , AUCHAQQQQ ! 


ni boyfriend aku yang first ! HAHAHAHA .*perasan betul aku ni*
tapi kan aku DAH LUPE NAMA DIA !!! hahahaha ~


hah , yang ni aku ingat ! winkwinkwink <3
JANG GEUN SUK !!!
 my grrrr !!! hensem boyfriend !!! wahahahaahahahaha


lee hong ki ~
chumel kan ? macam aku tak ? HAHAHAHHA

*


*


*


*


*


*


maka , sampai sini lah pasal buah hati , pengarang jantung , pujaan hati dan bla bla ... HAHAHA , ni kes PERASAN !!! kang aku cakap , aku kaki merepek je .. huhuhu . to dia yang sudah curi hati saya , janganlah jealous ! hehee ...*ayat poyo & ngade-ngade* saya sayang awak lebih daripada jang geun suk , lee hong ki dan mamat atas sekali tuh . HAHAHAHA . kbaiii , salam :)


p/s : esok physics ! grrr , bila exam nak habis nih ? tak larat dah =="

No comments: