nuffnang ads

Thursday, 12 May 2011

HAPPY BIRTHDAY BUAT DALILA SA'ADAH !

assalamualaikum ,



firstly , nak minta sorry sangat sangat kat dalila sebab lambat post bufdayyy ! hehee . sebab petang tadi , aku busy buad peta baru ! HAHAHAHAHAA ~





HEYY , kamu ! happy birthday yaaa ! semoga panjang umur dan dimurahkan rezekiii . senyum sokmo ya :):):) senyum ni buad awet muda sentiasa taw ! taw ! HAHAHAHAHA ~





KHAS BUAT NOR  DALILA SA'ADAH BINTI ABDULLAH SIAM . ehh , awak dah tua ! yuhuuuu , seronok seronok ! HAHAHAHAHA . awak awak , saya tahu saya ni masih baru dalam hidup awak . tapi saya harap awak ikhlas kawan dengan saya :) :) :) hehe . sebab saya tak pernah menjangka akan dapat kawan rapat dalam tempoh masa yang terdekat nih .. sebab saya ni PEMALU taw !!! kahkahkah :D



aku takde lah sepuitis HAQQI , takdelah sebijak NIK MADIHAH dan tidak sekreatif KAMU . hehe , so , saya cilok saja . kat go0gle berlambakkk . hehehe ... walaupun ni cilok jee , ia tetap bermakna kan ? kan ?







Whenever you're sad,
or feeling blue,
Just call on me.
I'll be here for you.


Whenever you're happy,
or feeling sad,
Just call on me.
You are going to be glad that you had.


'Cause I'm gonna be there
with open arms.
I'm going to be there
to bear your arms.


I may be young,
or tiny like a bug,
but when you're sad
I swear to God,
I give the biggest hugs.


So when you're lonely
or just plain blue,
Just think of me,
or this poem,
And I'll come to you.




i alwez for you sis <3 winkwinkwink :)









kawan selamanyaa okay ??? 









satu satunya gambar aku dengan kau ! hehehe ~






hadiah dalam mimpi buadmu ! HAHAHHAHAHA ;







nak beli nih , bajet lari pulak . WHAHAHAHA ..


ni mesti dah terliur kan ? kan ? HAHAHAA


saya tahu saya lambat buad post nih . i am sorry dear !! sayang kamu !!! saranghaeyou ... na unnai kadhalikiren , hehhehehe ~ byebye , salam ...





p/s : sorry because simple :)

No comments: