nuffnang ads

Sunday, 8 May 2011

heyyy dude !

assalamualaikum ,

HAHAHA , winkwink <3 maaf , saya kurang siuman today . wakakakakaa ... okay , first aku nak tanya .. okay tak aku pakai selendang ? second , okay tak aku edit gambo ? third , aku nak cakap aku rasa macam buwokkkkkkkkk jeee .. hehehe ...


yeahhh , it's me !! 
kuangkuang , tak cuteeee !!! 
hoho , aku kutuk diri sendiri lah pulakkk ^^


 hah , ni aku nak storyyy nieehhh .
KIHKIHKIH :P
mama beli kain batik .
whoahahahahahahahahahha ...

maka hebohlah satu dunia !!!

FARAH SYAZANA PAKAI KAIN BATIK !!!

WAHHH , SEMATTT KOT ... hahahahaha ~

alahhhaii , mama nak tengok anaknye sopannn :)
pakai kain batik , baru nampak anak jati melayu ... kahkahkah :D
lawak lawak ...

baju yang aku pakai tu pun baju baru . hehe ...
bukan nak berlagak .. cuma hobby jeee ...
mama belikan ... :)

weh weh , saya nak cakap !!!
ehh , asal tetibe saya pulak niee ??
hmm , apa apa jelahhh ...
aku nak buat pengakuan >.<
AKU RINDU DIA .
DIA RINDU AKU TAK ?

okay , next topiccc !


beza tak muka aku bila dibandingkan aku pakai selendang ?
hmm , i think so muchhhh ! HAHAHA ~


hah , ni muke sengal ! 
tak sempat posing ... 
tetibe ... clickkkkkkkkkkkkkkkkk !
sabor jelahhh . HAHAHA
tapi i like it ^^


tayangan gigi ^^
harap maklum . kahkahkah :D

nak tahu sesuatu tak ?
tetibe hari ini aku rajin nak posing , whohahahahaha ~
nta bende apa yang buat aku rajin niee ...
HAHAHAHA .

wehhh , tadi fiqah call aku .
perghhh ,excited gileee .. HAHAHAA 
tapi kan , ada ke patut dia call aku semata-mata nak wish
HAPPY MOTHER'S DAY 
kat aku ???

heyyy , sejak bile pulak aku jadi ibu niee ?
kahwin pun belum lagi !!! 
HAHAHAHHAA .
tak gune punye kawan , hehee ~
apa apa pun , tengs kawan .
doakan aku tadi .
sayang kamu <3


eh , before aku opp semua nieee .
aku nak tanya lahhh .
dah wish ke kat mama korang ?? hehe ~
AKU DAHHHH !
hehe , dengan bangganyeee ...
toink toink <3


ini lah mama aku ..
MAMA , HAPPY MOTHER'S DAY !
SAYANG MAMA GILE GILEEE !
takde orang yang boleh ganti mama aku !
harap maklum ;) hehe ~

okeyh lahhh ,
nak kena studi ..
esok exam lagiiii ...
kang nganga macam jawab biology pulakkk . HAHAHA
 byebye , salam :)

saya sayang korang ^^


p/s : bahasa melayu SPM ? senang kee ?

No comments: