nuffnang ads

Saturday, 14 May 2011

hoyy saya buat jahat !

assalamualaikum ,

eh , tak ada lah jahat sangat . baik je , cuma kurengg je .. HAHAHAHA ... lepas je kelas , aku ikut follow syasya balek rumah dia . winkwinkwink . balek rumah orang melayu+cina ! so , pengalaman bagi aku . sebab aku tak pernah ada kawan yang mak atau ayah dia yang mualaf . so , happy kuttt :)

dalila & syasya <3

hah , mule mule aku je pergi . then aku ajak dalila datang . hehe , saja gedik gedik . lepak ! cehh konon nak study tapi hampeh gile . apo nak jadi lah niehh ? minggu depan semua exam yang mencabar ! perghh gile . tapi aku duduk relax ngadap belog and facebook sambil minum kopi .. eh silap .. air kosong jeh .. tak mampu nak buat kopi . HAHAHAHA . takut tak sedap , so better tak payah buat kan ? kan ? HAHAHA .

tadi syasya mempelawa aku makan . ceh ayat .. poyo je bunyi .. HAHAHA . syasya ni kan ada darah cina . so makanan dia mestilah ade rasa rasa cina sikit , bukan sikit ! banyak ! hahahaha . pengalaman lagi . suke suke .. hari ini aku feel happy . HAHAHA .. taktahulah kenapa . winkwinkwink <3

for SYASYA , terima kasih bagi saya makan dan tumpang rumah . and bagi saya bantal nak baring . HAHAHAHA .. for DALILA , terima kasih bagi saya borrow your laptop ! hehee . sayang korang !!! na unnai kadhalikiren =) kahkahkah , lawak pulak bile cakap iloveyou dalam india .. teringat kat seseorang <3

okaylah , saya mengantuk . perut pun penuh dah . mata dah layu *_* lepas ni nak pergi tesco , tapiii kan ? okay okay , teman dalila tengok handset . tengok je , belinya nanti . hehee ~ okaylah , byebye . salam :):):)


p/s : aku sayang family , kawan2 and dia <3 HAHAHAHAHAHA . farah dah gedik balek =) winkwinkwink ^_^

No comments: