nuffnang ads

Sunday, 15 May 2011

jemputan kahwin ... :):):)

assalamulaikum ,

HAHAHAHA , tajuk yang poyo sama sekali . winkwinkwink :)

okayyy , ni nak ajak korang lepak ipoh . jum jum :)

katakan BOLEH !!! sebab aku taknak dengar TAK BOLEH !!!!

TARIKH : 5 JUN 2011 ( dalam proses pembincangan )

TEMPAT : JJ , IPOH

TAMBANG : dari manjung ke ipoh pergi balek , RM 20 dan  dari taiping ke ipoh , rm 20 ++

AKTIVITI : wayang ( rm 10 + ) , bowling ( rm 15 ) , sesi bergambar ( kamera sesiapa ) , cuci mata tengok laki hensem ( hehehe ) , makan ... bergosip .. winkwinkwink <3

PAKAIAN : tudung hitam , WAJIB ! baju ? ( dalam perbincangan )
so , harga yang aku sebut tuh semua bajet jeee . so , pepandai lah agak agak .. hmm , dari teluk intan ke ipoh , aku belum dapat information . nanti kalau ada , aku cakap :) okay .

SEMOGA KITA DAPAT BERKUMPUL SEMULA <3
lebih ditujukan kepada KAMI SUSEN . tapi kalau sesiapa nak join , boleh je . moh rame-rame meriuhkan ipoh :)

byby , salam :)


p/s : hopefully jadi !!! tak sabar :):):)

4 comments:

nina wavotawski said...

kg gajah - ipoh ?
hahaha ^^

Cik syazana a.k.a nonomey said...

maaf , perkhidmatan dari kg gajah ke ipoh tak ade . AHAHAHHAHAHAHHA ~

~sYaFiNiE....~ said...

what the hell lu..???
5hb uh ary pe..???
ntoh2 ak blek tganu...cdeyh r..=(

farah syazana said...

belum confirm lagi lah . aishh , tak reti baca da ke ? HAHAHAA ...