nuffnang ads

Wednesday, 4 May 2011

pengumuman ^^

assalamualaikum ,

huh , pengumuman penting ! penting gile ! taktahu lah apa yang penting untuk kome . tapi untuk aku ! yeee ! sangat penting !

  1. kan hari tu aku ade cakap bulan nie bulan exam . so , bermulalah exam pada esok hari !!! 5 mei 2011 !!! kau tahu tak apa yang aku rasa ? cuakkkkkkkkkkk dolll !!! yelah , aku tak baca lagi . taktahu lah boleh jawab ke tak .. so , doakan aku ye :)
ini je kut . HAHAHAHHAA . sikit je .. tak banyak pun . saja buat saspen . hurm , saspen ke pun ? macam tak je ? hmm , lantak lah .. layannnnnn .... okay lah , aku kena study . walaupun aku ni rajin online , rajin blogging ! aku nak buktikan dekat mama and abah , tak semestinya aku macam nie , aku tak boleh dapat result yang gempak ... lagipun cool sudahhh .. mid year exam je pun .. hehehhee ...

gaya macam pandai je .. takde lah , aku tak pandai dan aku juga tak bodoh . harap maklum :) aku biasa-biasa aja ... tak setanding NIK MADIHAH bla bla bla ... hehehe ... setakat cukup-cukup makan tu ada lah ... hehehehehe . okay lah , time to focus ! maybe ini post yang last sebab aku nak focus exam je nie ... nak cover balek mana yang tak cover lagi . insyaALLAH sempat ... amin :) byebye , salam :)


p/s : excited gile aku buad mathematics tadi ! suke suke <3

No comments: