nuffnang ads

Sunday, 22 May 2011

saya penatlah sayang :"(

assalamualaikum .

warghhh , seriously aku tersangat sangatlah penat ! tak larat nak jalan dah . makan pun tak lalu sangat sebab terlalu penat . tak pernah aku berkayuh begini sekali ... grr , kaki badan tangan paha betis semuanya sakit !!!


rumah --> stadium --> sekolah ---> rumah 

aku taknak buat macam tuh dah . serious penat :"( menyesal betul . HAHHAA . kalau setakat pergi stadium , okay lagi . tapi kalau pergi sekolah ! NO ! the first and the last . maybe .. hehe .. aku pergi dengan dalila sa'adah .. awak mesti pengsan atas katil lama gile kan ? kan ? HAHAA

lepas zohor .. dah mandi dah solat ... aku tengok tv dulu .. tetibe mata ni jadi layu pulakk . so , aku tidurlah dari pukul 2.30pm sampai pukul 4.50pm .. grr , mantap tak ? ikotkan tak bangun , tapi abah kejot makan pulak . so , terpaksa lah bangun . kang kena bebel pulak . lagi tak tahan nak mendengarnye .. dahlah tengah penat .. so , merelakan jee .. hehee .

hah . dah makan .. kenyang pun mestilah dah kan ? aku ingat nak baring baring .. last tersambung balek tidur ! HAHAHAHA ... sampai pukul 7.30pm ! grr , AKU DAH BANYAK BUANG MASA HARI INI ! dahlah esok exam add math . grr , aku tak ready lagi lahhh . macam mana ye nak jawab nanti ? nganga sudah kan ? kan ? HAHAHAHA .

okaylah , nak buat post baru pulak . kbaiii , salam <3

No comments: