nuffnang ads

Monday, 16 May 2011

smile :)

assalamualaikum . hehehe ~

tadi aku buat post yang mereng sikit sebab tak betul . whahahahhaha . eiii , HAPPY :) winkwinkwink . dalila pun kata aku tak betul . tersengih sengih macam kera . HAHAHAHAHA .


whehehe , chumel tak saya tersengih sengih ? tak macam kera kan ? kan ? siapa nak tahu ? hari ini kan FARAH SYAZANA menggedik dengan ehem3 !!! hahahahaha . lawak bile baca balek mesej tadi . whehehehe .. wehh , cer kongsi cara nak pujuk orang ? aku failed lah ! =(

nak buat orang jeles , bila orang tuh dah jeles , aku pulak yang tak reti pujuk . pastu mulalah DALILA DALILA ! MACAM MANA NAK PUJUK ORANG NIH ? wahahahahhaa ~ naseb ada kakakku ~ ngeee >.<


for me . hehehe <3 aku tak pernah serious dengan sapa sapa . and you are the first . hehehe ~ eyy , gediknya fara hari nihhh . nak buat macam mana , mood tengah HAPPY :)


iloveyoudear <3




hehehehe , aku jadi budak miang hari nih :):):)

OKAYLAH , BYEBYE . SALAM =)

p/s : dalila kata dia chumel . tapi aku lagiiiiiii chumel . heheheh~

No comments: