nuffnang ads

Sunday, 1 May 2011

SORRY :(

assalamualaikum ,

sorry tak buad new post . busy sikit . naseb esok takde kelas . kalau tak , tak terupdate update lah belog aku nie . huh , penat tak hilang lagi sebenarnya .. fiesta kokorikulum memang penat . tambah-tambah jaga gerai . jammed otak sekejap :P dah habes fiesta , apa lagi ? aku , seha , syasya , dalila , wani , eida pegi tengok wayang . hehehe . lari daripada semua masalah . but actually not really . i still remeber him . everytime . grr , why ? he is busy . so blah lah daripada aku buad sementara waktu .


oleh sebab aku first time masok wayang .. so agaklah batak .. HAHAHAHAHA . tapi takde lah nampak sangat bataknye .. hehehe .. backup diri sendiri nie . fuhhh , memang sejuk dalam tuh . rasa macam nak beku dah . HAHAHA . ingatkan cerita ni tak besh .. sekali tengok , fuuhhhhhhhhhhhhh mantap kot . seronok gile .. memang aku focus habeh lah .. dapatlah jugak lupakan orang tu kejap :(

balek-balek memang aku dah layu gile . yelah , tengok wayang dari pukul 2.30pm until 4.30pm . sudah lah , aku memang dah penat . hmm , penat penat :( then , lepak lepak kat sekolah kejap . pukul 5 baru balek . solat asar , mandi then tengok tv .. mama tak bagi tidur . so , tahan mata jela . tapi aku terlelap jugak . hehehe . maaf lah mama <3

lepas maghrib , AKU TERUS TIDUR ! wahhh , lena gile . tapi tetibe abah kejot suruh makan . so , bangun lah . karang kena bebel pulak . hehe . dah makan , balas-balas mesej jap . then aku terlelap . HAHAHA . sorry tinie , aku dah mengantuk sangat "_"

adoyyy , tetibe hari ni ade kelas fizik . so , aku bangun awal ! HAHAHAHA . takde lah awal mana pun , tapi still dikategorikan awal untuk remaja yang bernama NURFARAH SYAZANA ni . hehehe . ngee , aku tak fokus 100% sebab balas mesej orang . HAHAHAHA . apo nak jadi lah dengan kau fara oiiii ? ade ke patut balas mesej orang time kelas ?? so , jangan tiru macam saya :)

hmm , aku takde mo0d . taktahu lah kenapa . memang .... entah ! geram ! aku nak mo0d okay aku balek . jaranglah bile aku takde mo0d aku opp henset , memang jarang gile gile ! tapi hari ini ? aku pun taktahu kenapa sampai aku nak opp henset . apa yang buad aku macam nie ?

aku rasa macam nak opp henset sampai habeh exam . aku malas nak layan ! dah le buku aku tak buka lagi . kalau tak buka , sure sure lah tak baca lagi . hmm , exam ... kenapa perlu ada kau ? hehehe . okaylah . taktahu nak buad apa . cuma aku nak cakap minggu exam aku tak sure akan buad newpost ke tidak . i am busy .. sangat busy and tired =( byebye , salam :)


p/s : esok aku kena buka buku jugak . kalau tak ... nganga le aku tengok soalan nanti :P

No comments: