nuffnang ads

Tuesday, 17 May 2011

ustazah ?

assalamualaikum ,

pergghh , FARAH SYAZANA ustazah ?! memang mantaplah kan ? kan ? wahahahahaha . tapi tak salah kan kalau saya jadi ustazah ? eh eh , kita kena guna ayat sopan . cewahhh , poyo pulak hari ini . saya update belog ni pukul 4.35am ! bagus tak ? bagus gilee . orang tidur , aku jadi burung hantu . eh , silap . saya jadi burung hantu pulak :D

hari ini saya terlupe bawak kunci rumah . maka saya terpaksalah duduk kat luar rumah dari pukul 1.30pm-3.00pm ! ini pun nasib baik ada ABANG CHIK , kalau dia tak keluar rumah , dia takkan nampaklah saya lena kat atas buaian . HAHAHAHA ~ saya dah buat macam-macam ! ketuk tingkap , baling batu , tekan loceng , tapi semuanya HAMPEH ! saya rasa nak menangis kat luar tu . dahlah perut dah menyanyi ... "isabella adalahhh..... " HAHAHAHA , merepek je saya ni kan kan ? ini lah ustazah moden . huahuahua ~

aku bagi nasihat tadi ! eh , silap lagi . saya bagi nasihat kat dalila . perghhh , ayat saya ke tuh ? tak percaya . macam bukan saya yang menuturkan kata sebegitu . HAHAHA , saya ni bukannye pro sangat bab-bab menasihat ni . sebab diri ini pun teruk lagi .. =(


wawa , maybe . dahlah , saya taknak miang dah ! macam orang gila je . sengih sengih baca mesej , senyum sorang sorang ! grrr , memang sah angau ! wahahahahahahahahaa . and the last is AKU TIDAK MAMPU NAK MENASIHATI ORANG SEBENARNYA DAN "USTAZAH" juga tak sesuai dengan perangai saya nie !


BERITA SEDIH : saya tak boleh makan udang ! sebab nanti gusi bengkak ! huwaaaaaaaaaaaa ~ mama abah  =(




WAHHH , bantal ! kaylah , dah mengantuk . mata dah layu tahap apa nta . morning ! hehee , byebye , salam :)

p/s : saya penat ! grr , inbox penuh . bile nak delete ye ?

No comments: