nuffnang ads

Friday, 3 June 2011

aku sangat-sangat tak sabar ^_^

assalamualaikum ,

haha , aku baru berkesempatan nak menulis entri baru .. :) busy .. HAHAHA . takdelah , aku ada kat KUALA LUMPUR nihh . menumpang di rumah mak cik sebab MAMA ABAH takde . pergi china dan meninggalkan anak-anaknya di malaysia je .. huhu .. :"(

aku sampai semalam . so , penat .. and sebab tu , aku tak berblogging semalam .. heee .. alasan lapuk olehku ... HAHAHA . oleh sebab mama abah takde , aku mengambil kesempatan untuk bercuti di KL tanpa mama abah . hoho , penat lah shopping jiwa remaja nie . ade je yang berkenan tapi malangnya tak mampu nak beli . yelah , duit bape hinggit je , jejalan dekat KLCC ? gila tak ? HAHAHA

akhirnya aku dengan sepupu sepapat aku tengok wayang jelah . ini je yang mampu . kah33 ... sedih kan ? HAHAHA , KLCC punya lah besar tapi yang mampu TENGOK WAYANG JEEE . hahaha , sangat menyedihkan ==" tapi bersyukurlah , takdelah buang masa tengok orang dating . HAHAHA . * jealous sebenarnya * hehe

KARAK ? cerita hantu lah bhaiii . HAHAHA . sampai terhantuk hantuk aku tengoknya ... punyalah seram di awal cerita . dan pengakhiran ceritanya ? WAHHH , KELAKAR GILA ! so , the moral of story is kuatkan iman . benda-benda ghaib ni memang wujud dan memang telah dinyatakan dalam AL-QURAN NUL KARIM lagi tuh . okay ? tengoklah ye nanti :)

esok ? HAHAHA . rancangan baru . aishhh , tak rehat aku duduk KL ni . duit pun HABIS cepat . nasib aku duduk manjung je . heee , jimat :) HAHAHAHA ... esok dengan izin ALLAH , aku akan keluar dengan abang aku , mira dan AINA SYAHIRAH ! walaweeehhhh , excited nih .. hahaha .  lepak at shah alam . gi tempat lampu-lampu tuh . tahu ke ? tipu tak tahu ! HAHAHAH

AHAD pulak nakpergi mandi air terjun . perghhhh , gila lama aku tak terjun terjun nih . hoho , ni lain kali aku nak holiday at KL je lah . HAHAHA . batak gile aku nih . hahaa , suka hati aku lah .. :) tadi naik bas ... yeeeuuuu , rasa excited bhaiiii . hahaha , tapi rm 4 terpaksa dikeluarkan untuk tambang jejalan tadi . huh , free tak boleh ke hah ???

apa-apa pun , aku gile batak duduk KL nih . hahaha ... aishhh , tak sabarnya nak jumpa aina . heeeee .. ayah dia nak belanja pulak tuh . restoran arab katanya .. walaweeehhhhh , senang lenang perut aku esok . HAHA . tupp tuppp , dah ada orang nak belanja isi perut . HAHAHAA .

***************************************************************

kenapa cuti kali ini aku banyak menyepi ?? hm , aku pun tak tahu tapi aku sedar . aku rasa entah . tak tahu nak buat bising pasal apa . so , aku rasa ade yang terasa kehilangan aku ..---> PERASAN TAHAP BABUN LAH NIH :P hahaa .. tapi i sure about this . ANIS FATIHAH and NOR DALILA SA'ADAH , sorry kalau aku banyak menyepi kali ini . DALILA SA'ADAH , aku bagi kau berbaik semula dengan kawan baik kau macam dulu :) lagipun kat kelas , kita kan banyak sembang , gelak ... huhu ... ANIS FATIHAH , sorry sayang :)

hm , okaylah , sampai sini jelah entri aku . doakan apa yang aku tunggu-tunggukan esok MENJADI . aku mengharap dan tak nak kecewa lagi :) tata , salam :)


p/s : kredit aku banyak !!! HAHAHA *celcom*

2 comments:

nor dalila sa'adah said...

what did you mean bagi aku berbaik semula dgn kwn baik aku mcm dulu ?aku ngan dia memg dah berbaik ...then kau rasa aku tak perlu kan kau ?atau kau yg tak perlu aku ?ya ,aku tahu kau ramai kwn syazana ..tapii sampai aty kau biar aku mcm nie ..mlm tuu kau ckp nak call aku balik..aku tunggu ..ale ale kau tade mood siap ckp lagi kat wall jgn call telefon rmh kau ..bila aku tanya kenapa ?apa masalah kau ?kau tak bgthu aku ..mungkin kau rasa aku tak phm kau ..tp kau yg tak cuba bg pluang kat aku utk tahu ,utk phm kau ..msj pun kau tak bg kann ..tapelahh syazana ..harap kau gembira esok ..hmmm

farah syazana said...

mmg lah korang dah berbaik tapi kalau boleh mcm dlu lah..ak ase mcm ak ni pnyibuk jee....haha..sorry,mlm tu mmg ak xde mo0d..mmg aku nak kol tapi nta.ak nk bg taw tp tak trkeluar..kau sngat pham aku..sorrydalila :)