nuffnang ads

Saturday, 11 June 2011

happy birthday HAQQI ^^

assalamualaikum ,

hoyeahh , jom teman aku sambut birthday HAKI HUSKY kita nih . HAHA . rakan sekelas , rakan seFACEBOOK , rakan blogger . oh , senang cerita kawan , teman , sahabat dunia dan akhirat :) huhu ^_^ ni hah facebook haqqi dan jugak belog chumel milik beliau ... sila buka .. hehe , promote belog orang pulak kat sini .belog chumel haqqi ~ tekan jew , nanti keluar lah . hoho .


HAPPY FATHER'S DAY HAKI ! o0opss silap , hehee . maaf ye haqqi . silap letak gambar pulak . WAHAHAHAA .



hah , ni baru betul ! happy birthday to you . may allah bless you . semoga panjang umur dan murah rezeki . semoga sentiasa sukses di dunia dan akhirat . amin :) oh ye , semoga iman tetap di dada dan semakin bertambah . ^_^



entri ni khas buat MUHAMMAD HAQQI . hoho , mesti kembang hati beliau nih kan kan ? kih3 . haqqi , birthday aku jugak bulan 6 . jangan lupe , HAHAHA . aku ikhlas tulis entri ini . tidak mengharapkan apa-apa balasan :) huhu

okaylah , i need to sleep sleep lah . esok mau kerja keras ! homework bertimbun menunggu aku . hehe .. haqqi , thanks cause sudi kawan dengan aku nih . yang macam-macam ragam . hoho . ily friend :) tata , salam .


p/s : what ?? nuffnang baru dapat 50 SEN jewww ? huh , sedih ! huhu :"(

No comments: