nuffnang ads

Thursday, 30 June 2011

HARI ANUGERAH ATM :)

assalamualaikum ,

olala . huhu . selasa petang aku relax-relax dulu , then mama balik pun marah marah sebab baju tak kemas lagi . HAHAHA . hari anugerah ini buad kat KUALA LUMPUR . jaoh sangat . dah tuh sehari jeee . malas betul nak pergi . tapi duit punya pasal , pergilah jugak . rezeki masukkk , jangan ditolak . kan kan ? HAHAHA .

aiseyyy , baru nak tunjuk gambar kat korang , tapi sijil nan cek tuh ada dalam kereta pulak . lupa nak bawak turun semalam ... sorry yaw :) nanti kitew upload lah kalau rajin . hoho . hari ini aku nak bergedik gedik nan kowunk . boleh tak ? hehe . ^_^

kitew bangon awal kut semalam sebab kena ada kta sana pukul 7 pagi ! what ? awal gileeeeeeww kan ? kitew tersengguk sengguk dalam keteww , mama pun dah tak larat nak kejut kitew .  hoho . waktu tidurkitew kena kacoww . siapa tak ngantokk . heeee ..

samapai-sampai kat sanerr , kitew nampak KOLAM RENANG ! wahhh , lama betul kitew tak berenang ! mama abah , akak taknak masuk cituww . akak nak masuk KOLAM ! hoho ... EXCITED NAMPAK KOLAM RENANG :) nak terjunnnn ! tapi mama tak kacii lah .. sebab kitew dah siap pakai baju sekolah , takkan tetibe nak terjun dalam kolam . hmm *menangis*

masuk hall tuh , kitew dah mule race tak celece .. cebab ramai sangat makhluk makhluk yang tak dikenali . kihkihkih . tengah buad muke combong , tetibe kitew nampak kawan kitewww . WAHHH , KAWAN KITEW HANDSOME LAH :) hehe . tapi kitew segan nak tegur dia sebab dia duduk nan kawan dia . kawan dia cume cemat cemat . *cair hati kitew nengok* hehe ... hati kitew ni berbunga bunga cebab bangga nan kawan kitew cebab dia BUDAK MAKTAB TENTERA DIRAJA ( MTD ) ... kitew nak je cakap , WEHH WEHH TU KAWAN KITEWWW ! hehe .

kitew bocan duduk citu .. sebab takde orang nak cembang nan kitew . hoho . kawan kitew tuh duduk belakang . so jaoh lah jugakkk . :"( alih alih kitew tertidur time YANG BERHORMAT DATUK tengah beri ucapan ... YB DATUK , i am sorry . kitew nantok cangatt . tapi kitew tak boleh tidow lame cangat , sebab ada abang TENTERA tu tangkap gambar , kitew taknak kena ! malu lah kitew nanti . hehee . so , kitew tahan je ... mata tekebil kebil .. *_*

korang korang , kitew nervous lah naik pentas ! hehe ., kitew cegan .. kitew race macam kitew popular pulak .. hehe *perasan* kitew memang macam nih . cegan tak bertempat . hmm lambat betul acara penyampaian hadiah nih habis . perut kitew dah nyanyi macam macam lagu dah . mintak diisi . hehe ....

apapun mata kitew tak terlepas usyar mamat hencem ! kuikuikui . suke suke . aishhh , astarfirullahal azim , dosa kitew bertambah cebab tak jaga mate .. hmm .. incaf balekkk .. hehee ... okelah , kiteww nak huad homeworkk . sudahlah hari ini kitew tak datang sekolah . sebab amek report card je pun . kitew nak mama abah kalau result kitew okayyy je . tak okay , tak payah datang pun takpe . hehehe .

selamat pagi !
selamat gosok gigi dan basuh muke ! hehe
selamat bersarapan * bagi yang belum *

tata , salam <3


p/s : kawan kitew tuh , PUTERA MUHAMMAD SYAMSUL HELMI B. MOHD AMRI .. heeee ~

No comments: