nuffnang ads

Wednesday, 1 June 2011

mula-mula HAPPY .. tetibe MENANGIS :"(

assalamualaikum ,

olllaaa , hari ini baru aku sempat update belog . hm , kenapa air mata aku ni mudah je nak mengalir ? penat lap dah . taktahu nak buat macam mana dah . tangki air mata aku ni bocor ke hah ??? takpe , nanti aku panggil tukang paip baiki saluran air mata aku ni balek . hmm :"(

tadi , keluar dengan mama ... aku boleh gelak gelak lagi . tapi bila dah sampai rumah , mood aku terus berubah ! MENANGIS ! gile kan aku hari ini ? tadi gelak tak ingat dunia , sekarang menangis pulak :"( maybe sebab aku sensitif ke bile orang tinggikan suara dengan aku . yeah , aku terlalu sensitif . aku nampak berani , nampak cool , berlagak , sombong , hati keras tapi hakikatnya HATI AKU NI LEMBIK ! grrr , baru kena marah sikit , aku dah nak menangis ! huwaaaaaaaaaaaaaaaaa , air mata jatuh lagi :"(

mama , i am sorry ! sebab kurang ajar dengan mama tadi . tak bermaksud pun :"( . i am really really sorry . cis , menangis lagi . bile aku boleh stop lap air mata nih ??! hm , SERIOUSLY MEMANG AKAK TAK BERNIAT PUN NAK CAKAP MACAM TU :) AKAK TAKDE NIAT PUN NAK KUSUTKAN FIKIRAN MAMA :) huwaaaaa !


jenuh aku nak cover muka baru lepas nangeh . nasib mama tak nampak . mira je nampak . ishhhh , aku tak suka betul kalau macam ni !!! baca novel pun nak menangis ! padahal tak sedih pun . FARAH SYAZANA GILA ! MERENG ! huh , hate like this ! brrrrrrrrrrrrrrr !!!

mesej yang masuk aku tak balas balas . sorry , AKU TAKDE MOOD ! aku just pegang henset untuk dengar lagu dengan main game je . ishhh , kenapa dengan aku nie !!!

dahlah , menyampah mo0d macam nih ==" tata , salam !!!!


p/s : abah , i am sorry too :)

No comments: