nuffnang ads

Saturday, 23 July 2011

assalamualaikum

haluuuu :)

setelah sekian lama saya menyepi . eh eh , tukar bahasa pulak . maaf le . manusia berubah :) heee . okay , i felt tired this week . i dun know what i have do for this week . hoho , english terabur , macam ni lah jadinya . minggu ni budak sarjana balek . hoyeahhh , i happy ! HAHAHA .


sekarang ni , saya dah dapat hidayah dari ALLAH . heee , untuk kembali rajin . kih35 .. okay , payahnya nak cover balik semua kemalasan saya selama ini . terlalu banyak , tebal , berhabuk sehinggakan payah untuk membersihkannya untuk bertukar rajin . bak kata cikgu amir , " autobots , BERTUKAR ! " hahaha . tersangatlah payah apabila kita nak mengingat kembali semua fakta-fakta biology , chemistry and physics . electrolytes is can conduct electricity in molten or aqueous . hahaha . hentam je nih . tulis yang mana ingat je


physics ? arghhh , help me ! apa yang sudah saya belajar pun , saya tak tahu . hahaha . w.t.f. HAHAHA . tak baik betul saya nih . macam mana nak jatuh cinta dengan subjek PYHSICS nih ? penat memikirkan cara untuk jatuh hati . alih-alih jatuh sayang kat orang . wehehehee . *oh nooo , saya dah gediks!* HAHA , tolong tolong . im fall in love dengan orang bukan dengan PYHSICS . kronik sudah . ayoyooo *_*


i love you aku cinta padamu aishiteru sarang-haeyo wo-ai-ni ! khas buat orang yang tersayang . orang tersayang umum kan ? so , jangan salah anggap yaw :) heeee *cover line sikit* apapun , saya harap semua orang bahagia . jangan sedih sedih yaw . tak besh ! heeee . no wonder you are in sad hard frust situation , chill yourself !



ever and forever ! adek tersayang ! hahaha . *apa pasal muka saya getikss?* whatever , i know I AM SO CUTE ! hahaha , don't be jealous with my kecomelan yaw . if ada yang tak puas hati , silalah buad pengakuan  berdasarkan ayat ini .

" awak comel sangat ! itu yang buad saya tak puas hati dengan awak ! "

saya akan senyum . takkan marah punya , HAHAHA . kalau saya lagi baik hati , murahlah rezeki korang nanti . heeee ... okay lah , saya nak mimpi orang tersayang . *opps saya getiks lagi* selamat malam .. eh silap , good morning . haha . tata , wassalam :)


akhir kata : i miss all my friends and him :)

No comments: