nuffnang ads

Monday, 25 July 2011

kerja gila !

assalamualaikum .

hah , saya nak canang cerita nih .. mai mai dengar . eh silap , mai mai baca . huhu . okay , perancangan kerja ini bermula dalam minggu ini jugak . and tak mengharapkan perancangan ini akan lulus . dan hari ini telah menentukan segalanya . HAHAHA


JAM 2.15 PM 


maka bergeraklah kami ke *DESTINASI DIRAHSIAKAN* dengan minyak yang berisi hanya rm 5 . eh tak sampai pun . minyak sudah full . hee , sampai lekir , syasya pun mula bersuara . " kita ni biar betikkk ? " dan aku hanya ketawa mendengar soalan itu . dah jauh , baru rasa tak yakin , takut . apabila kita berani membuat sesuatu , maka kita kena jugak berani mengakhirkannya . so , im done to improve that . haha , english hancur !



JAM 3.30 PM


sampailah kami ke destinasi yang dituju . tangan dah kebas . kebekuan ! senang cerita , memang sejuk tahap karmalah . then makan makan kat rumah anis fatihah . terima kasih anis yaw :) sedap taw masakan anis . awesome ! heee .. jom jom , serbu rumah anis ramai-ramai . bila perut dah kenyang , hati terasa ingin meluangkan masa bersama anis .. huhu . rindu !


tapi sayangnya , anis tak nak cakap dengan saya . dia kata pelik segan . sejak bila entah anis segan dengan saya . tak apalah , normal kalau dah lama tak jumpa . im still the old fara . im never changed :) it's okay . saya faham . lepak-lepak dengan kak farhana sekejap . rindu gila lah . pergi sarjana , even tak boleh masuk . ia dapat mengubar rindu di hati ini .


kak farhana , " ni farah ke ? kenapa makin cantik ? makin kurus and bla bla  " . OH MY ALLAH , im still the old lah . haha .


JAM 5.15 PM


masa kami pulang ke manjung . huhu . sekejap je masa bersama kan ? tak apa , asalkan terubat :) huh , memang kebekuan . tambah lagi hujan rintik-rintik . mahu mati kesejukan saya . termasuk syasya jugak . hoho , her mother was calling . haha . syasya , be cool . ini hari paling gila buat kita berdua :)

masa balik , ambil masa tak sampai sejam pun . HAHAHA . nampak benor lajunya . memang pun . hahaha . tak apa , masih dikategorikan pemandu berhemah :) *perasan sudah*


JAM 6.00 PM


tibalah di MANJUNG . terus pergi tesco , beli big apple and sayur-sayuran . hantar syasya balek rumah dulu , barulah saya pulang ke rumah :) tepat pukul 6.45 pm .

and perkara ini takkan ku ulangi lagi . the first and the last time . so scaryy maaa .. HAHAA .


OKE , wassalam :)

No comments: