nuffnang ads

Tuesday, 5 July 2011

stop for awhile :)

assalamualaikum ,

okay , entri kali ni aku just nak cakap aku nak stop blogging , facebooking , and bla bla . semua bende aku nak stop sekarang nih . sebab macam-macam aku kena buat untuk buktikan yang aku ni malas-malas pun boleh berjaya . :) dalam hidup ini perlukan pengorbanan . target last-exam 2011 nih agak tinggi tapi tak mustahil untuk aku capaikan . asalkan ada usaha dan semangat yang kental :)

bulan nih , aku agak sibuk . nak ambil test undang-undang lesen lagi . kenduri dalila lagi . hm , agak sibuk . apa-apapun , doakan aku lulus dalam semua test lesen nanti . cuak jugak kalau failed . kena keluar duit lagi . pokai aku kalan macam tuh ==" oh yee , kalau ada apa-apa hal call rumah je . tapi jangan selalu . nanti maiii mama and abah marah .. heeee ~

okaylah , sambung buat kerja ! ni berhenti sementara je . kalau ada masa , adalah entri baru :) kbaiii , wassalam :) doakan kejayaan aku :) hanya ALLAH saja yang mampu membalasnya :)


p/s : oral test esokkk :"( brrr

No comments: