nuffnang ads

Monday, 22 August 2011

sakit hati tahu tak ?

assalamualaikum .

firstly , suka hatilah apa yang aku nak tulis nih , terasa padan muka ! huh ! hahaha , ini memang kes geram sangat . haha , tapi insyaALLAH emosiku akan lebih terkawal setelah meluahkan semuanya bersama sahabat handai syasya nabilah , fatini yusri , dalila sa'adah & arnie azmida . thanx yaw buad korang kerana menolong aku menenangkan hati yang tengah hotsss .

okay , cukuplah aku cakap sumpah aku sakit hati ! pasal apa , biarlah ini menjadi rahsiaku dan sahabat handai . disebabkan sakit hati yang terlampau , kurang pahala aku ,. aisshhhhh ingat senang ke ? takpelah , aku berhijrah . huhu . first time aku marah orang tanpa melakukan apa-apa . ohh myyy goshh , saya sudah berubahlah . saya bangga jadi diri saya .. fewiiitttttttt , gedik nak mampus aku nie . maaf , buang tabiattttt :")

kawan-kawan , saya dah tak panas baran dah ... tapi .....................

air mata jadi peneman :"(

arghhhh menyampah betul . tape tape , perempuan memang murah dengan air mata kan ? termasuk jugak aku . husshh , aku kalah . ohh yeahhh ? so what ? ini aku ... *bangga*

okaylah , kerja beratur menunggu aku menyiapkan ,. hahaha , mulai sekarang aku ada azam baru semangat baru ! doakan aku untuk mencapainya . argghhh , aku takkan tewas dengan makhluk sebegitu rupa . hate you ! wassalam :D


No comments: