nuffnang ads

Saturday, 1 October 2011

jadi mama baru ):

assalamualaikum .

haiiiiii korang ... lama kiteeee tak bersua kan ? hahaha lama tak ada new post . ni baru ada kesempatan je .
okeyy , today aku jadi suri rumah , pengasuh , mama . huarhhhhhhhhhhhh , *tanganku sudah kasar*
okey , sambung ceritera . mama dengan abah tak ada kat rumah . so yang ada only my siblings . aku dah merancang nak ke MCD , tapi takkan aku nak cancelkan kut ??? aku mahuuuu pergiiiii !!!! so nak pergi punya pasal , i must bring along my siblings . *copp bi aku hancus !*

takpa , MCD ada tempat main . so "anak-anak"ku , mainlah sampai lebam . nak tidur come to mommy ! hahaha . okeyy tadi lepas siap basuh pinggan basuh baju masakkk , aku rasa lega . and rasa layak dah nak kahwin ! kahkahkahkahkahkah . okey , merapu ! tapi seriously aku rasa macam tu . HAHAHAHHAHA . okey stop merapu-ing .

okeyyy guys . i need to ready ! make-up ! wekkkk . saya bukan kaki make-up ! hahahaha . sebab bile pakai make-up , tersembunyi "kecomelan" aku . hahahaha . okeee tata  assalamualaikum :)


p/s : kenapa bile mama & abah takda , baru kita rajin nak uruskan rumah ? bila ada , bukan main liatnya . HAHAHAAHA

No comments: