nuffnang ads

Sunday, 20 November 2011

19 november 2011 :D

assalamualaikum ,

heyyy stalkersss *kalau ada haha* . 4 science 1 buat party kelas at lumut :D hehe sumpah enjoy gileww seyhh . memang nice day and hilang rasa tension or serabut :P


HAHAHA , time nih kena bakar ayam + sosej :D
saya tak tolong cause dah ramai sangat dah tolong ? :P
kan SYASYA NABILAH SALLEH ? hehe


gadis-II yang sudah layak menjadi isteri orang :P 
HAHAHA ~


saya suke gambar nih <3 hewhewhew .
walaupun ini bukan saya :P HAHA


ini posing terbaru .
ajaran --> ARNIE AZMIDA ARUM :D
yang lain pun ikot , hahaha .
keme yang jadi photograher tergelak nengoknyeee ~


boboi & syasya :D
sejak bila pulak keme panggil syah --> boboi ? HAHAA


CIKGU ZIANUN <3
heheehhee ~


proses meng-atokkan SYAH RYZAN :P
HAHAHA ~
umur baru 16 tahun , dah beruban . ish3 


kesian kan kat saya ? >.<
kena baling tepung tsk tsk :"(
HAHA nasib masih cumels lagi :D


IZZAT SYAHMI gediksss ! HAHAHAHAHA ~


OPSS , cumels tak ? :P hahaha .


DALILA SA'ADAH & IZZATI :)


cikgu risau ayam hangus ka ? :P
hehehe ~
dun worryy , anak dara kat situ semua pandaiiii :D 
HAHAHA


BUDAK-II GEDIKSS :D HAHAHA


hehe , ini budak cumels :P
hahaha tak adalah .
ini budak comot :D


hmm tiba-II rasa lapar tengok makanan nih ,
nak lagiiii ! buat jamuan lagiiii :D
hahahahhaa


gadis pujaan :P
saya je tak ... HANIS & SYASYA memey gadis pujaan ramai :D
HAHAHAHA ~


HEYYY MAIN TEPUNG !
macam budak 6 tahun .
bukan 16 tahun heheheehehehhe ~


takmahu cakap apa-II :D


tengokkk Zulfahmi ( baju putih merah ). sempat lagi posing walaupun tengah sakit :)
kami menyemakk kat situ sebab ada paparazzi :D
almaklumlah budakkk hottt tuihhh :D HAHAHHAA


baju sudah dipenuhi tepung :"(
but still enjoy and more laugh :D
i love this moment ^^


photographer --> THIVIYAH RAJAH .
tengsss yaw :D hehehe
baju kami berdua sama .. :D


tepungggg !
HAHAHAHAHA ~

ini saja serba sedikit gambar yang boleh saya kongsikan :P *asal ayat aku skema je rasanya ? hahaha* nak tengok banyak lagi bolehlah pergi facebook HAQQI & THIVIYAH RAJAH :D walaupun cuma 20 orang je yang datang , still seronok ! tapi lagi seronok kalau 26 ada sekali kan kan ? haha . takpelah dah tak boleh datang , nak buat macam mana kan ? lain kali kita buat lagi . hehe .

walaupun ada kes soal siasat dengan polis , kami tetap enjoy ! walaupun ada kecederaan , kami masih enjoy ! walaupun kami kepanasan , kami tetappppp enjoy ! HAHAHAHAHA . 

4sc1 buat lagi jamuan ! kasi tambah gempakkk lagiiii :D kayy guyss , i love you all <3 kawan + sahabat = FOREVER :D hehe .. kayy , tata ! assalamualaikum :D


p/s : a.k.u  r.i.n.d.u  d.i.a ! kbaiiii .

1 comment:

♥Lady Ainaa♥ said...

Seronoknyeww!!! Nk p vacation jugax!!! hurmmm....