nuffnang ads

Monday, 26 December 2011

from cutest :D

assalamualaikum ,

haii seniour-senior , junior juniorku hiihii . nak tahu siapa cute ? aku lahhh . haha #perasan siot aku ni.. hahaha apa khabar ? ceiwwtt aku caring niee sama stalkers , haters , secret admires ! erkk , ada ke secret admires ? tak ada tak ada :D  kelentong je . budak comot macam saya , siapa mahu :P hahaha

okay , malam ni adik-adik aku semua nak ikot abah pergi shah alam . so tinggal mama and me at home. its okay . i likee it :* hihii bukannya happy sangat depe nak pergi,cuma kekadang tu nak jugak ada masa yang tanpa gangguan adik-beradik..agak-agak apa rasanya kan? to my adik-adik,take care kat sana. ilebiuu :* rindulah kakakmu ini nanti yee :*

*baju biru ajee tak follow :D

nak ikot sebenarnya tapii kena jaga koperasi start esok sampai jumaat. itu lah sebab tak dapat nak follow.. tsk tsk tsk :"( sedih kan? nak buat cemane lagii .. tanggungjawab ! hihi form two jadi pengawas KOOP,form four pun sama. then kawan-kawan tercinta kata  "eh farahh kau ni memang muka koop eh?" and aku jawab "maybe..jodoh dengan koop kuat..nak buat cemaneee..hihihi" 

kredit habis,telefon sunyi je..alhamdulillah :") haha senang hidup aku..hihi kekadang hati ini rasa sunyi tapi diabaikan kerana itu cuma mainan perasaan..betul tak? perasaan ini mencabar naluriku yang ingin berteman..haha okay,ayat poyo..janji aku..."biar singleeee 2012" amin ! hihihi

okayylaaa,solat maghrib dulu :*
single itu memang pahit tapi lebih kepada manisnya (:
believe urself that u can do it :D 
chaiyok chaiyok chaiyok ! HAHAHA

assalamualaikum.

#sayangkorangsemua (Y)

No comments: