nuffnang ads

Friday, 30 December 2011

Happy birthday brother :*

assalamualaikum. hihi korang tahu? actually aku lupa birthday abang aku.. hahaha sampai hati aku kan? ish ish tak sengaja,nak buat macam mana lagi.. hihi for my brother,I'M SORRY :"( tengah busy-busy kat koperasi tadi baru teringat.. OHMYY birthday abang aku. hahaha ni kalau tanya mama ni,mesti lupa jugak. haha


HAPPY BIRTHDAYYY FOR MY ABANG HANDSOME IAITU SYAZWAN :") haihh kacak ke pun?? macam tak jeee hihihi gurau je. demi birthday,pujilaa sikit. hahaha semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki and cepat kahwin :D cepat sikit aku rasa dapat anak sedaraaa hahaha :P haha

info :
1.  muhammad syazwan
2.  30 dec 1991
3.  politeknik behrang
4.  anak kedua dari enam beradik
5.  berpunya dah kot..hahaha
6.  suka kata badan tough padahal dah gemuk --' hahaha

haha ini saja. aku rasa macam promote abang je --' hahaha takpe,abg cik kau femes kat belog aku nie :P hahaha okaylah. hopefully birthday kali ini .................


haha okay? that's all. baiii semua <3 hehe assalamualaikum :")

No comments: