nuffnang ads

Wednesday, 28 December 2011

no title.

assalamualaikum ,

hai kakak-kakak yang cantik ayu,abang-abang yang ensem,adik-adik yanggg comelll :* haha ayat ikhlas nie. bukan senang farah syazana nak ikhlas :P haha ah sudahlah,aku merepek. korang,only left 4 days. takpe2,kuat semangat. setahun je pun. *padahal dalam hati tak sanggup* huhu kalau bab study,semuanya tak sanggup. macam bercinta je. takmahu putus dengan awak sebab saya tak sanggup. ayat takboleh blah,kan kan?

okay,setahun je! so be calm farah syazana. kelam sangat kau nie. yeah,aku mengaku :") haha ramai asyik cakap pasal SPM SPM SPM SPM! apa kebendenya nie? hihi tak patut buat-buat taktahu. penentu arah tuju :D huwaa,aku mana layak lagi nak ambik SPM. aku baru 13 tahun. tak layak tak layak! *nada gedik* hahaha

hm aku nak edit belog tapi aku tak pandaiiii. budak lampi cenggini laa. isk isk isk T.T takpe,lepas semuanya dah selesai,aku belajar. chaiyok chaiyok to me. hewhewhew :* result teruk bukan bermakna akan teruk selama-lamanya kan? sedihlaaa bila ingat result periksa akhir tahun tuuu. lagi sedih bila tengok result ada dua failed. rasa macam WHATHEFROG??!!! hahaha sumpah sedih tapi nak buat cemana setakat tuu je usaha aku. kalau failed add math,perkara biasalaa buat aku.. tapi kalau akaun,arghhhh >.< tension gila. HAHA


aku jealous tengok result yang okayy. macam syasya nabilah hanis fatin dan yang lain-lain! jealous sangat tapi aku malas. Ya ALLAH,berilah aku kerajinan! AMIN :") huhuhu. okay,tidur dulu. taklarat huhu. goodnight.sleepwell.takecarealls.assalamualaikum :*

2 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

Jgn berputus asa ditgh jln...masih ade mse lg....
Gagal sekarang bkn bermakne gagal selamenyew...
depends on u lah mcm mne nk jdkannyew kejayaan..
Anyway, pray for Allah everday..InsyaAlllah all the best 4 u...

farah syazana said...

huhu thanks bagi semangat . thank youu again :* hehehe amin :D