nuffnang ads

Saturday, 14 January 2012

hai korang korang yang comel :)

assalamualaikum , korang tahu ? saya pergi jogging -.- hehe actually saya malas nak pergi jogging tapi nak kurangkan berat badan punya pasal pergi laa jugak . hahaha . azam tahun 2012 tahu , kihkihkih :D tunggulaa saya kurus dan comel nanti . sekarang comel jugak tapi tembam aje . hehe nak jugak perasan sekejap . hahaha mata ni bukan main mengantuk tapi kuatkan jugak sebab nak kurus . haha

tak adalah obses sangat nak kurus . bukan itu yang diharapkan , saya cuma mengharapkan badan yang sihat dan cergas :) kan bagus buat senaman ni . hehe baru sedar kepentingan jogging >.< haha haih teruk betul kan ? memang , sakit ni tak dapat dijangka . tapi sekurang-kurangnya kita lakukan senaman sebagai langkah penjagaan kesihatan :) hihi poyo gila .

semangat pergi klinik 1 Malaysia . alih-alih kena balek sebab medical check-up tak boleh buat kat situ . kena buat kat hospital waktu pejabat . haih hari sekolah memang tak sempat la . tuisyen memanjang , sempat ke ? kalau sempat , malam mesti penat gila . huh payahnya jadi senior and form 5 . sakit mata , sakit hati , sakit memacam lagi . haih ..

okay , masa untuk keluar balik . aduh capet capet . for you , i miss you :) kbai , assalamualaikum .

No comments: