nuffnang ads

Saturday, 14 January 2012

KENANGAN DULU

hyeppp ,

dia : salam..nga wat pe ?
aku : wkslm , nga gayut
dia : nga spe ?
aku : nga aima
dia : aik..dye tak balek skola ke ?
aku : dye balek..dye kol aku..hehe
dia : owh , kim salam syg kat dye .
aku : haha,ok3
dia : hehe,gile rindu budak G9
aku : haha.aima kim salam..sama lah aku...
dia : haha..wslm
aku : nga buad apa ?
dia : lepak nga sorang budak F3
aku : oh , aktif beno lepaknye . hehe
dia : hehe , normal activity aku..
aku : hahaa,bagus betul
dia : hehe , boleh tahan la
aku : hahaha,hurm
dia : hmm , borink gile rh..takde bende nak sembang
aku : haha , agaklah..kau takde citer aku?
dia : cter kau?cter pe?cecite..cter pasal fae aku tahu lah
aku : jimi ok tak?tetibe rindu dye..hehe..ckp at jimi,aima kim salam..
dia : jimi ok je,,dye takde masalah nak hidop kat sini.ok
aku : wehh,mara ke?janganla mara...
dia : hmm,marah tu takde..jeles je
aku : jelez?..hmm,dah siap homework??aku malas nak buad..
dia : haha,homework aku ntah bile nak siapnye
aku : haha,bagos gile
dia : hehe , bagus la sangat
aku : haha,bagos tu..hehe..weh,nnt ckp kat ipah & aida,aku dgan aima kim salam
dia : hmm,ok dijamin beres..
aku : kenapa ko hmm je?dah bosan erk msj aku?hehe
dia : bukan bosan mesej kau..aku tga borink gile nie
aku : oh..betoi nie??
dia : yup,takde bende nak buad
aku : hurm,kau takde ke story yang klaka2?
dia : hmm ,takde kowt..aku pun tak tahu nak citer apa
aku : hurm,tak msg nga fae ke ?
dia : tak kot..dia kejap hantar msj,kjap tak.tga skit kpale kot..kesian lak kat dia
aku : oh..kesian..hmm
dia : sejak bile dia sakit mcm tu ?
aku : F2
dia : owh , betul ke dia ada migrain ?
aku : hmm,not sure
dia : hmm,takpe rh
aku : suke dye ke?caring semacam je?
dia : haha,aku memang caring la..marah ke?
aku : tak marah..jeles je..
dia : owh , sebenarnye jet'aime
aku : na unnai kadhalikiren :D
dia : bahasa apa tu ?
aku : tamil,hehe
dia : owh..baru ku tahu..maksudnye ?
aku : hehe, tu guna ade kwn india..paham3 sendri lah
dia : aku ade cikgu india..aku tak paham..hehe
aku : haha,kau bagi tahu apa maksud jet'aime dulu..bru aku bagi tahu maksud tu...
dia : haha,i luv u
aku : oh,hehe..i luv u too...
dia : hehe..sonok ase nye
aku : dah3 le,segan aku dibuad kau nie..duayiii..hehe
dia : haha,bukan selalu la
aku : hehe,k fine
dia : haha,malu-malu kucing lak
aku : udah2 le,aku rasa mcm pakai blusher 3-4 inci je nie
dia : haha,bajet pe ntah..ngaku jela syg
aku : haha,k fine..mmg syg pun..dah3..topik lain ade tak??
dia : haha,takde kot
aku : esh,ade2 la kan !
dia : haha,dunno la dear
aku : kau ni bile nak tidur nie??dah lewat malam nie..adoyaiiii
dia : haha..lmbat lagi la..sok ad hac igop..so aku boleh tidur lewat
aku : ish,ade2 aje
dia : haha, nak buad macam mana ... sabor je la
aku : tga sabor lah nie..haha
dia : haha,bagos2
aku : wehh,jgn la heboh kat sape2 pasl td..malu lah aku,, hehe
dia : jgn risau la syg..aku keep it my heart je..
aku : adoyaiii,sabo je lah..haha
dia : haha..sabo jela..nak bako tak leyh..kah3..weyh bateri fon aku dah mintak tenga tambahan la..sok la msj lagi ye syg..salam ana uhibbuki
aku : haha,ok3..ily..nyte..sweet dream :D
dia : nyte sweet dream..ily aidhan..salam


hoho kenangan :"/ rindu . kbai .

No comments: