nuffnang ads

Thursday, 19 January 2012

nikah khitbah :")

assalamualaikum .

wahai kawan-kawanku yang sedang hangat bercinta ! jom nikah khitbah :") so sweetttt tahu ! haha halal je . nikah khitbah ? maksudnya nikah gantung , haha . mana saya tahu . sebab saya buka iluvislam ni haaa . kan sweet kalau macam ni . halal dalam semua benda , nak pegang , tak perlu pikir dosa :") nak rindu , tak perlu pikir dosa jugak . nak bermesra pun tak apa . sebab apa dah halal :")

omaigadd , seriously macam seronok je . tapi jangan lupa nikah ni even digelar sebagai nikah gantung , kita mesti jalankan tanggungjawab . ingat senang ke ? haha susah susah . terutamanya bila dah ada anak ! #oopps# macam dah ada pengalaman pulak , hehe .


saya tak pernah dengar pun pasal nikah khitbah ni mula-mula . buka facebook , terjumpa :") hehe tertarik dengan title . padahal tengah mood gatal :P hahaha azam baru , nak kahwin awal ! :P hahaha kena kojar laa teman sekeliling rumah dengan mama :) hehehe

tak semestinya dah kahwin , kita tak boleh buat aktiviti-aktiviti kita sebelum kahwin kan kan ? hehe ibu bapa harus menikahkan anak perempuannya andai sudah bertemu dengan calon yang sesuai :) hihi mama , i not ready yet . jangan risau :P HAHAHA

ayuh , saya seru nikah buat sesiapa yang rasa itu memang pasangannya :) hehe kalau parents korang setuju laaa yewww . tak setuju , janganlah nikah sebab restu itu penting . KBAI , assalamualaikum :")


p/s : mau jodoh panjang , doalah selalu . setiap kali solat dan istikharah andai keliru atau tidak pasti . jodoh itu rahsia ilahi :")

No comments: