nuffnang ads

Tuesday, 17 January 2012

saya redha wak :)

assalamualaikum ,

hai korang ! i want to say "kalau ada jodoh tak kemana" so hari ini , mulai saat ni saya akan redha :) semua keputusan saya terima . semua ketentuan saya akan cuba menerimanya :") awak , mulai hari ini saya akan berdoa . saya akan mendoakan jodoh kita kuat selalu :") sebab saya terlalu sayangkan awak dan tak boleh hidup tanpa awak :") *orang akan kata saya gedik , tapi saya peduli apa ! hihi

awak , andai jodoh kita tiada sewaktu di dunia , saya akan doakan kita di syurga :) biarlah masa yang menentukan segalanya . biarlah takdir juga yang menentukannya . ajal maut pertemuan dan jodoh adalah di tangan ALLAH . right ?


saya nak awak yang halal buat saya :") yang boleh saya genggam tangan awak tanpa dosa , mengingati awak , merindui awak . i hope you be mine :) si peminjam tulang rusuk buat saya . AMIN :")

sekarang biar sama-sama fokus untuk mencapai cita-cita . saya doakan awak berjaya dan jadi seorang ahli pharmacist :) *opps* hehe amin :")

okay korang , habis sesi luahan . sekarang saya mahu siap-siap pergi tuisyen . hehe tahun last , apa salah busykan diri :) next year tak ada dah pergi sekolah kan kan ? hehe . cik sal , i'm coming !!! hehe my teacher , hihi . kbai assalamualaikum :")



p/s : saya frust sebab tak dapat jumpa Dr Yusoff :"(

No comments: