nuffnang ads

Friday, 20 January 2012

tiada for several days :)

assalamualaikum :")

hai manusia-manusia ciptaan ALLAH sekalian . hehe . apa khabar ? saya sihat :P okay , nak tahu I nak pergi mana ? saya pergi kem , wuhuuuu -.- mesti korang akan rindukan I kan kan ? haha so sweet :") haha



pasal apa dengan camera-camera ni ? nak tahu ? because I tengah kumpul duit nak beli camera antara dua ni haaa . mati kebuluran la jawabnya , haha . duit seciput , tapi ada hati nak beli kan kan ? haha nak minta mama tapi mahal sangat . kesian pulak , bankrap bulan ni , hehe .

ada rezeki nanti belilah :) huhu doakan saya taw taw . lepas SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM) , nak kerjalah . hihi kumpul duit beli camera nie :* kalau dah ada , huuuuuuuuuuuu tak tahu nak cakap apa . memang berkepitlaaa jawabnya :") hehe setiap masa snap-ing .


taktahu laa apa nak kata kalau dah dapat !!!!!!!!! HAHAHA . siapa nak bagi free kat I ? please , haha . orang tak mampu cengginilah :"( hehe okaylah , perlu tidur . esok merentas desa :) kbai , assalamualaikum :")


p/s : layan vanila coklat :*

2 comments:

mahabbah perjuangan said...

saya pun sme jugak..teringin kod camera2 uh ..
geram jer tgok org len pegang..
huhu.

farah syazana said...

hahaha jeles kan ? hihi tunggu duit manyak luuu