nuffnang ads

Saturday, 4 February 2012

berhabuk .

assalamualaikum .

hai , dah lama tak update blog . hehe lama ke pun ? macam tak je , hehe . review back and then you'll get the answer :") haha am I right ? i am busy and that why i don't have free time to update the new post . #kalau ayat kena periksa , surely kertas penuh dengan pen merah je# 

haa cerita baru . baru ke pun ? baru la kut , hehe . al-maklumlah orang busy . everything always say new . grr -.- minggu ini , stress gila . tak ada mood nak cakap dengan sesiapa . teruks kan ? hm what can I do ? I takut I marah orang . and Finally , my victim of anger is my lovely mother . tak sengaja , serious . means , tak ada laa tengking , just tertinggikan suara , only that and menyesal .

Dear mom , I am sorry . I didn't meant it . Seriously , mama .

Bila jarang marah , mesti orang tanya , " kau kenapa ? " and then jawapannya , " okay je ! " HAHAHAHA THAT'S ME ! so , don't judge someone by her answer especially girl like me . hehe dengan ini , saya ......

Dengan rendah diri , memohon maaf kepada semua insan yang dekat
dengan saya .

bolehkan ? Nabi pun boleh memaafkan hambanya , apatah lagi kita yang cuma seorang hamba . hihihi . okay sambung cerita lagi . 5 science 1 bedah katak . haaaaaaaaaaaaaaaa sumpah seronok even tak dapat merasai membedah katak itu because katak yang ada tak cukup untuk saya T.T so sad , hahaha 

okay , dah try upload gambar , tapi hampeh --' masalah teknikal , I AM SORRY AGAIN . tapi jangan risau facebook kan ada , hehe . tengok saja dekat sini gambar-gambar bedah katak . click saja :) hehe yang geli , tak payah laaa tengok . nanti termuntah pulak :P

One day when sky is falling ,
I'll be standing right next to you .
Nothing would ever come between us ,
because I'll be standing right next to you .

berpuitis kan ? to 'special him' , seriously segan bila dapat tahu awak dah tahu perasaan saya . my love towards you never changes :") #okay habis sesi jiwang-jiwang bagai nie# 

to other him , I am sorry . because I think itu cara yang terbaik . One day , we'll be talking like once more . one day that you can forget me , haha . cruel ke ? tak , best ways . ada jodoh tak kemana . Bukan benci , cuma rasa annoying . give me more time untuk hapuskan perasaan "annoy" ni , okay?

ini je kut untuk hari ini . penat dah , kbai assalamualaikum :")


Doa adalah salah satu penguat hubungan seseorang .

No comments: