nuffnang ads

Wednesday, 29 February 2012

Exam do .-.

Assalamualaikum,

Hari ini 29 Februari kan?Yelah kan?Haha tarikh ni hanya ada 4 tahun sekali.So happy birthday kat sesiapa yang lahir pada hari ini,okay?Sweetlah tarikh ni.Serious sweet.Haha siapa yang couple harini lagi laaa,4 tahun sekali je sambut.Hahaha ada keunikan di situ ya,haha.

Hari ni tak sepenat hari lain.Hari ni perut gua diisi.Yeah!Jimat duit --' Jimatlah sangat,duit habis jugak.Haihh bayar duit kutu laa,beli sim card laa.ish ish ish gua rasa gua kena belajar menabung.Aceyh ayat poyo je gua ni.Percayalah.Hahaha

Hm even tak penat,tapi gua tension.Seee whattt?!Gila!So I think I wanna be alone tapi orang-orang terdekat gua tak bagi.So gua harus menurut perintah orang yang sayangkan gua :') hihi Tapi apa-apapun one day gua akan keseorangan jugak.Mati dalam kubur sesorang jugak kan?Haih apasal dengan gua?!Ya Allah,panjangkan umurku :D

Tolong bagi ruang untuk diri ni bersendirian.Gua tahu gua boleh hilangkan tension dengan adanya orang tersayang.Itu fakta and gua tak boleh menafikan.Tapi sekarang gua nak sendirian.Sekejap pun takpe,asalkan gua tenang :') Gua tahu korang sayangkan gua.Terima kasih sangat-sangat.Sometimes kita perlu juga sendirian.Please,sekali je :') Gua tension bukan sebab orang lain tapi diri gua sendiri.Gua tension bila gua tak dapat jawab soalan.Gua tension bila gua sedar gua tak habis study lagi.Gua tension bila mama tension.Gua tension bila gua balik rumah takde siapa.Okay,gua tengah sensitif habis.Gua tahu.Nampak remeh tapi itulah yang gua rasa.Hm

Okaylah,mahu study.Study bukan sebab exam,tapi sebab kita nak dapatkan ilmu,betul kan?Okbai,assalamualaikum :D



p/s: member ajak pergi Sarjana Sabtu ni.Macam mana nie?!

No comments: