nuffnang ads

Saturday, 18 February 2012

Impossible

Assalamualaikum .

Okay,post hari bukan pasal cerita IMPOSSIBLE kat cartoon network tu,ini pasal saya.Haha hari ini pakai 'saya' pulak ye.Baru ayu gitu.Al-maklum hari ini hari jumaat yang indah dan tenang,haruslah sopan kan kan?Hahaha

Lagi 9 bulan lebih je lagi masa yang ada untuk SPM >.< serammmnye!Okay,relax sudah kan :) Hihihi before this,saya pernah cakap nak jadi doktor.And know I give up.Cisss!Because of what?!Hm sebab saya tak hebat biology.Tersangat tak :) And nampak sangat kelemahannye bila cakap pasal biology.Err..Sekarang saya tak tahu nak jadi apa.Takpelah,fokus semua kan senang?Macam-macam peluang yang boleh dapat kan?Hihihi

So,saya just nak cakap memang impossible kalau saya jadi seorang doktor kalau biology tak boleh bawak.Tapi saya tahu itu kelemahan saya.Tak mungkin tapi insyaALLAH jadi jika adanya usaha kan?Pray for me,okay?Mulai saat ni,tarikh ini,jam ini saya akan cuba berubah :) Belajar bukan untuk peperiksaan tetapi kerana Allah s.w.t.Antara salah satu bekalan yang akan dibawa semasa kita mati ialah ilmu :) kan kan?Hihihi

Saya seorang yang pantang dicabar!
Mr. Biology,anda buat saya semangat untuk dapatkan A+!
Hahahaha,ameen :D

Okay,tutup cerita pasal study.Haha oleh disebabkan tak lama lagi(InsyaAllah) akan duduk di asrama,saya nak lepaskan rindu kat blogg,facebook ao anything yang sama kaitannya :D hihi for my ehem ehem ehem(Hahahaha),saya tahu awak akan rindukan saya :P Hahaha perasan.Okay gila.Saya pun akan rindukan awak :* Ohmaii,sesi tergediks laa pulak.Hihi

Haaa nak tahu something tak?Hahaha perut saya tengah berbunyi mintak diisi :) Gila lapar.Haih pelik laa pulak.Kat sekolah rasa kenyang.Rumah rasa lapar pulak.Haishh --'

For him :
I do love you.
I miss you.

If you can spend an hour in my mind,
a minutes in my heart,
a second in my soul,
you'll know how much love I have for you :)

Okay,mahu rehat dan tidur dan makan dan tengok tv dan kelas tambahan. >.< Haruskah pergi kelas tambahan?The answer is Yes.You need to go to get straight's A.Hihi kbai,assalamualaikum :)

No comments: