nuffnang ads

Saturday, 31 March 2012

SPM dah dekat le.

Assalamualaikum semua.

Haih lama kan tak berceloteh kat belog gua yang cute nie..Hahaha silalah pangkah page ni jika rasa menyampah.Sekian.Haha harap anda semua faham.

Baru-baru ni result SPM keluar.So tahniah buat kakak-kakak dan abang-abang yang mendapat keputusan yang cemerlang,gimilang dan terbilang.Haha bagi yang tak berjaya,jangan sedih.Panjang lagi perjalanan.Rezeki merata-rata..Caranya,kita berdoa sambil berusaha :) Jangan putus asa kan?Hihi

Orang tengok gua macam macho.Brave person.Or something else yang positive about me.But actually gua ni coward.OKAY?Haha bagi gua terang dulu..Tapi sebelum tu gua tak nak pakai "gua"..Gua nak pakai ayat "saya" pulak.Hiii mengada kan?Kesah pulak saya :P Haha saya ada kelemahan.Dan saya tak tahu macam mana nak mengurangkan kelemahan tu.Tapi I'll try :)

Korang tahu,saya debate jumaat baru-baru ni...Ketaqqqq sungguh.Serious tak tipu!Malu tapi saya kena hadapi jugak kan?Farah,awok kena anggap manusia di hapadan awok ni semuanya patung :) Hm cakap senang,pergi depan ketaq selalu.Tak sempat nak menganggap takde orang kat depan.Haha so how can I do to make changes?Any ideas?Hehe

Mama cakap saya kena selalu berani and always ke depan.Masalahnya keyakinan diri saya..............................................................TERUK SEKALI!So macam mana?Hm sedih bila macam ni.Orang lain dah berani,kita tak lepas-lepas lagi.Pergi depan,bukan setakat ketaq...Tapi badan dah macam ais ketul.Sejuk tak sejuk kan?Haha insya-Allah saya akan mengatasi kelemahan ini.Doakan ye :)

Okay,homework time.SPM around the corner.Kbai assalamualaikum :)

No comments: